Homo homini penibilus (VII)

Serialul continuă. Stoiceasca de la Antena 3 tocmai a dat pe post o "scrisoare către dom' profesor", adică o grețoșenie comunistoidă ordinară, pe care au semnat-o mai mulți sclaveți din trust cu scopul de a aplica a 4.627-a limbă în curul patronului preaslăvit, turnătorul odios care are vreo 5 dosare penale și care a furat zeci de milioane de la stat, adică și din banii cretinilor care încă sunt fani A3. Cum poți să-l aperi cu atâta patos pe tâlharul ăsta, dumnezeule? Ajung la concluzia că sectanții latriniști chiar cred în cauza lor, într-atât de mult i-au îndobitocit slugărnicia și bănuții primiți ca răsplată. 

Iată textul (sursa). A se citi cu o limonadă la îndemână. 

”Dom’ profesor, 

Vă spunem așa, pentru că așa v-am spus întodeauna.
Suntem angajați aici. Unii de câteva luni, alții de ani, câțiva am împlinit deja două decenii. Unii abia începem și nu v-am cunoscut, alții vă știm ca om politic și fondator al trustului. Câțiva vă știm ca om.
Toți avem cei 7 ani de acasă, mulți am adăugat și “7 ani de Intact”. Asta spune multe despre ce ați creat.
Toți am fost martori ai acestor ani nebuni. Când am vrut să fim martori activi, ne-ați transmis că e războiul dumneavoastră, iar noi suntem jurnaliști.
V-am respectat punctul de vedere!
Știm că acest dosar fabricat s-ar fi putut închide în orice clipă, dacă ați fi făcut “pactul cu diavolul”. Ar fi însemnat să renunțați la demnitate și la onoare. Nu ați făcut-o. Și pentru asta vă respectăm.
Când am fost atacați doar pentru că lucrăm aici, ne-ați apărat. De multe ori chiar fără să știm. Pentru că apărat înseamnă şi ceea ce s-a întâmplat în anii de criză, când posturile TV au căzut unul după altul, iar noi am rămas în picioare şi ne-am putut face meseria onest.
Noi am putut să ne continuăm, normal, viețile. “Normal” în România de astăzi este un privilegiu de care puțini s-au bucurat. Noi, da.
Pare greu de crezut, dar am zâmbit mult în ultimii ani. La fiecare atac de la ora 6 am râs și am mers mai departe. Am râs chiar și atunci când cineva, în plin delir, ne-a spus “nespălaților!”.
Râdeam pentru că știam bine cine deversează mizeriile. Am râs și atunci când eram întrebați dacă ne-am dus cu fotografia buletinului de vot ca să ne luăm salariile. Râdeam de toate tâmpeniile astea pentru că, în compania pe care ați fondat-o, ne-am permis să râdem!
S-ar putea ca și râsul nostru să vă coste. Dacă o “lăsam” mai moale, poate că trăiam o vară liniștită.
Unii nu vor crede niciodată, dar au fost dezvăluiri de care ați aflat la televizor, la fel ca orice om din această țară. N-am lăsat-o mai moale, pentru că așa am crescut în această companie.
Vremea râsului a trecut! Nu o să vă placă ce vă spunem, însă cineva trebuie să o spună! Nebunia acestor zile e și războiul nostru! Așa am crescut în compania pe care ați fondat-o.
Suntem jurnaliști, dar și cetățeni ai acestei țări. Consemnăm, dar gândim și înțelegem. Respectăm legile și putem recunoaște abuzul. Abuzul care, astăzi, este împotriva lui Dan Voiculescu.
Ieri a fost împotriva doamnei Maria din Rădăuți. Mâine poate fi împotriva oricărui român.
Iar abuzul nu poate fi ignorat, nu poate fi uitat, nu poate fi iertat!


Dom profesor,
Noi suntem aici!
Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Răzvan Dumitrescu
Dana Grecu”

Fir-ați ai dracului cu profesorul vostru cu tot...

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?