Happn te cuplează în proximitate

Dacă Tinder-ul îți găsește match-uri pe o rază de 100 km, noua aplicație Happn, inventată de franțuzi, e mult mai directă: te cuplează pe o rază de 250 de metri. De câte ori ai dat peste cineva pe stradă, în metrou, la o cafenea sau în bus și ai avut acel "wow feeling", dar interacțiunea a fost prea din scurt pentru un prim pas sau n-ai găsit nicio modalitate inteligentă de abordare? Până la urmă ce naiba poți spune, să nu pari nici stupid și nici vreun freak? Nu prea multe. 

Happn îți prezintă pe ecran toate persoanele care au această aplicație, aflate pe o rază de 250 de metri în jurul tău. Nu e musai să le vezi în timp real, ele rămân acolo și când vă îndepărtați unul de altul. Principiul e ca la Tinder: dacă vă dați like reciproc se deschide o fereastră de chat. Are însă un bonus: după ce dai like apare un buton numit "charm". Dacă îl apeși el anunță persoana respectivă că o placi, chiar dacă like-ul nu este (încă) reciproc.

Am testat acest Happn în ultimele două zile, în Ploiești și în București. Are mici bugs, dar cred că-și va reveni. Am senzația că foarte puțini folosesc aplicația, așa că trebuie popularizată.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?