Banciu despre Năstase și "dictatura" închipuită de Antene

A tocat bine aceste subiecte aseară, după cum mă așteptam s-o facă. Pe Năstase l-a făcut jigodie de vreo 3-4 ori. Adică a fost finuț cu el. Arogantul ăsta ar fi trebuit să iasă din pârnaie în izmene, într-adevăr, deposedat fiind de imensa avere făcută prin furt.

În privința delirului ăstora din Intact, Banciu a reluat ideea din seara precedentă, o idee susținută și de mine: despre ce dictarură vorbim? Îl toci pe președinte seară de seară vreme de 9 ani și nu doar că n-ai fost aruncat în aer, dar nici măcar nu ți-a fost retrasă licența de emisie, iar tu numești asta dictatură? Păi dacă erai în Belarus și-l înjurai așa pe Lukashenko, de mamă și de neam, zi de zi, te trezeai urgent cu o grenadă sub birou. Așa arată o dictatură și niște victime ale unui abuz adevărat, așa că hai să ignorăm fandoselile și închipuirile acestor ultra penibili victimizați din trustul Intact.

Bonus: Banciu a șters și cu Badea pe jos. Sau a dat cu el de tufe, putem spune și așa, ținând cont de unde emite mai nou sceleratul "asuprit". 


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?