Friday, 22 August 2014

Banciu despre Năstase și "dictatura" închipuită de Antene

A tocat bine aceste subiecte aseară, după cum mă așteptam s-o facă. Pe Năstase l-a făcut jigodie de vreo 3-4 ori. Adică a fost finuț cu el. Arogantul ăsta ar fi trebuit să iasă din pârnaie în izmene, într-adevăr, deposedat fiind de imensa avere făcută prin furt.

În privința delirului ăstora din Intact, Banciu a reluat ideea din seara precedentă, o idee susținută și de mine: despre ce dictarură vorbim? Îl toci pe președinte seară de seară vreme de 9 ani și nu doar că n-ai fost aruncat în aer, dar nici măcar nu ți-a fost retrasă licența de emisie, iar tu numești asta dictatură? Păi dacă erai în Belarus și-l înjurai așa pe Lukashenko, de mamă și de neam, zi de zi, te trezeai urgent cu o grenadă sub birou. Așa arată o dictatură și niște victime ale unui abuz adevărat, așa că hai să ignorăm fandoselile și închipuirile acestor ultra penibili victimizați din trustul Intact.

Bonus: Banciu a șters și cu Badea pe jos. Sau a dat cu el de tufe, putem spune și așa, ținând cont de unde emite mai nou sceleratul "asuprit".