Băi, dreptacilor, chiar vreți să iasă Ponta președinte din primul tur?

Eu unul nu înțeleg strategia ăstora. Sau poate că nu au una. Problema este că acea pur teoretică dar măreață coaliție s-a scindat înainte să se formeze, apar deja prea mulți candidați de dreapta și, indiferent care dintre ei va intra în turul doi cu Ponta, nu știu dacă va putea mobiliza toate resursele pentru a scoate peste 50%. Asta în cazul în care vom avea turul doi. 

paginadepolitica.ro
Momentan defilăm cu: Iohannis (care se va lovi de conservatorismul  și prejudecățile românului de rând), Tăriceanu (care e o glumă, probabil joacă iepure pentru Ponta), Cristi Diaconescu ca independent (tocmai a demisionat din PMP), Elena Udrea (most probably), Monica Macovei (o altă glumă) și nu m-ar mira să apară și MRU ca independent. Restul este format din candidați mult prea lipsiți de notorietate pentru a conta, chiar și la un nivel pur teoretic. Vadim e de mult fumat. Doar unii ca Oprescu, Geoană sau mult speculatul și speculantul Gâdea ar mai putea contribui la acest circ, dar nu în mod decisiv, bașca faptul că ei sunt de stânga.

Dacă ar fi să merg la vot, probabil că l-aș alege pe Diaconescu. Pe Cristi, nătăfleților, nu pe Dan. Dar eu nu merg la vot din principiu.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?