Badea rezolvă bikeri băsiști

Doar la nivel declarativ, desigur, adică până acolo unde i se întind boașele. Îi caută acasă, le sare cu picioarele în cap și îi omoară în chinuri groaznice. Așa zice el în direct la postul ăla afiliat CNN, cu profesioniști în știri, medaliat în State etc. O să vedeți imediat. Dacă nu știți despre ce este vorba, intrați pe pagina Facebook a blogului meu și o să vă lămurească ultimele postări. Pe scurt: se strâng mai mulți motocicliști din București pentru a-i bruia emisiunea, ambalând motoarele în dreptul Antenei 3. S-a întâmplat aseară, se va întâmpla și în seara asta. Badea paranoidul îi numește băsiști; desigur, doar niște băsiști ar putea avea ceva cu el. 8-}

De la ce a plecat acest protest inedit? De la chestia de mai jos. Comentăm după ce priviți.

Update: Antena 3 ar fi dat jos clipul de pe YouTube. Pe de o parte îi înțeleg. Trebuie să ascundă mitocăniile băiețelului complexat de la miezul nopții. Pe de altă parte se întâmplă și lucruri bune: companiile încep să-și retragă publicitatea din emisiunea acestui gibon. Ar trebui să citiți și articolul ăsta, în cazul în care nu v-ați prins încă de ce Badea este dobitoc pe atâtea planuri.

Update 2: Clipul a fost recuperat de cei de la Reporter Virtual.Homo homini penibilus? Nope. Mega penibilus. Fața lui de scelerat cu morcovul intrat serios în dos te face să nu regreți că-i faci rating Antenei 3 privind acest lamentabil freak show. Mă refer și la emisiunea de aseară, în care era și mai morcovit și, implicit, mai fals, încercând să pozeze cool. "Curajul" afișat în clipul de mai sus este o mască; oricum, cercopitecul a chemat jandarmi aseară și probabil are și ceva gărzi de corp. Bine, e dreptul lui, oricine ar proceda așa. E cât se poate de normal să te protejezi.

Este însă total anormal să provoci, să inciți, să ți-o cauți cu lumânarea, să arăți degetul mijlociu și, mai grav, să spui în direct la un post TV că i-ai tranșa pe unii și că-i vrei morți, cu atât mai mult cu cât ăia doar te-au claxonat și înjurat. Este total anormal, ba chiar stupefiant, că o televiziune derapează în mod constant în asemenea hal și, culmea, nimeni nu o sancționează, ce să mai vorbim s-o închidă, iar cu toate astea cei de acolo se plâng că-i dictatură și că li se îngrădește libertatea de exprimare! Absolut halucinant.

Și vreau să mai lămuresc o chestie. Și eu înjur motocicliștii care ambalează aiurea motoarele și ne poluează fonic. Dar în acest caz susțin total demersul lor, protestul lor, plimbarea lor sau cum s-o numi. Este un răspuns cât se poate de decent, ba chiar foarte indulgent, la adresa unui deraiat mintal, ajuns vedetă TV pentru că prea multă prostime din țara asta are senzația că e cool și că reprezintă un model. Așa cum Badea și toată gașca aia de mincinoși odioși care se consideră jurnaliști au protestat la Cotroceni acum 3 săptămâni, uite așa protestează și acești bikeri împotriva infinitelor mizerii propagate de Badea și de Antena 3. Doar e libertate de exprimare.

Probleme?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?