Ai face bine să trișezi la #IceBucketChallenge

Despre cât de stupidă, în mare parte ineficientă, ba chiar riscantă este această campanie făcută de vedete care se comportă ca niște maimuțe inepte au scris deja alții, foarte bine chiar (vă recomand articolul Piticului Gratis și pe cel scris de Georgescu). Eu mă voi referi doar la ultima parte, aia cu riscul, menționată de Georgescu.

Într-adevăr, atunci când în plină vară îți torni o găleată cu gheață în cap îți poate sta motorașul, dacă ești nădușit bine, nu chiar în prima tinerețe, dacă ai probleme cardiace sau poate pur și simplu. Au existat atâtea cazuri de accidente stupide de acest fel când oameni dornici de o bălăceală săreau direct în apă, fără a permite corpului să se obișnuiască treptat cu noua temperatură. Și aici nici măcar nu vorbim de apă cu gheață.

Ce spuneți de awareness-ul meu? Did I just raise it good? Dacă împrăștiem ideea asta poate salvăm câțiva entuziaști din ăștia de la un accident cardio extrem de imbecil. Prin urmare trișați: puneți apă călâie în găleata aia. *wink. Nu sunt toți băieți perspicace așa ca noi (eu de exemplu n-am remarcat în niciun clip cu vreo vedetă cubulețe de gheață) și nu se va prinde multă lume. Toarnă apa călăie în cap așa de fun, să nu zici că n-ai făcut-o și pe asta și lasă gheața. Pe bune, amice. Nu fi idiot.

În aceeași ordine de idei, Banciu a revenit aseară pe ecran, după ce și-a turnat o găleată cu apă în cap în plin centrul Bucureștiului. El a făcut-o pentru a ironiza candidații la președinție, fără legătură cu acel tip de scleroză pe care au senzația că-l combat toți băieții ăștia care în loc de scaun la cap au o găleată.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?