Voiculescu: Un șobolan hăituit

dcnews.ro
Imaginile cu Felix alergat de reporteri pe toate aleile obscure (la propriu și la figurat) ale infectei sale existențe, pe care le vedem zilnic în ultima săptămână, sunt absolut delicioase. La ora la care scriu aceste rânduri el nu a fost condamnat definitiv și irevocabil, dar foarte probabil va fi.

Asta ar reprezenta cea mai de răsunet condamnare din ultimii ani, care va influența pozitiv și va curăța România pe mai multe niveluri, într-un mod în care poate nici măcar cazurile Năstase și Becali nu au făcut-o. Mai spun doar că îmi voi face popcorn (sau dacă nu popcorn, îmi voi lua alune și înghețată) și voi privi cu o plăcere sadică felul în care acest odios șobolan (turnător al propriei familii, infractor indubitabil în mai multe spețe și proprietar de trust media propagandist și profund manipulator) se va duce la fund. Cel puțin pentru 5 ani așa, că averea (din păcate) îl va aștepta la ieșire, așa cum îl așteaptă și pe mizerabilul Năstase, de exemplu, în timp ce acesta scrie cărți și se dă pe blog de la sanatoriu. Dar tot e ceva.

P.S. Slugoiul de ultimă speță Badea mai are puțin și face atac cerebral, în timp ce urlă despre băsiști, slugi și propagandiști, el fiind...?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos