Muviz #287

Mă așteptam la mai mult de la Transcendence, care până la urmă s-a dovedit a fi un S.F. destul de plictisitor, în ciuda distribuției foarte bune. Nota 5.

fansshare.com
Tracks mi-a adus aminte de Into the Wild, dar mi-a plăcut mai mult. Poate și pentru faptul că acțiunile personajului principal sunt mai puțin inepte. Această Mia Wasikowska mi-a captat deja atenția. Filmul este recomandat în special călătorilor, el relatând povestea adevărată a unei femei care a traversat deșertul australian vreme de 9 luni, alături de trei cămile și un câine, pur și simplu pentru că așa au vrut mușchii ei. Măcar nu a dat colțul de nebună prin pustiu, ca ăla din Into the Wild. Nota 7+.

N-am înțeles ce vrea de la noi filmul Calvary, dar nici nu m-am obosit prea tare. Bine măcar că a tras prin Irlanda și că am dat peste Kelly Reilly, această Jessica Chastain a Regatului Unit. Îmi plac ambele ființe.

În 42 avem de a face cu un alt caz real. Filmul, îmbuibat de rasism, e bunuț și digerabil chiar dacă nu vă place baseball-ul (de fapt cărui european îi place?). Harrison Ford m-a convins încă o dată că e un actor slăbuț. Nota 7.

Sabotage. Deci nu. Arnold e vopsit și se impune penisonat rapid. Scenariu penibilos + prea multe mațe și sânge = nota 4.

Poate vă prindeți voi dacă The Angriest Man in Brooklyn e comedie, dramă sau pur și simplu un film ușurel care se vrea cinic. Pare filmat de-a pixul, în grabă, cu o cameră neprofesionistă. E drept că am râs de câteva ori, dar impresia generală e cam dezolantă. Nici Mila Kunis nu o salvează. Nota 5.

Mi-a plăcut însă Jack Strong, un film despre spionaj în era Războiului Rece, pe care îl vor savura în special băieții. Caz real și aici. Nota 7.

Weekend fain.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele