Foos Live at Reading 2012 (full concert video)

Am descoperit întâmplător minunăția asta de concert, la care au asistat 130.000 de oameni (înțeleg că biletele s-au vândut în câteva zeci de minute). Fabulos, bă. Epitetele mă părăsesc. Dacă mai există o trupă de rock curat, adevărat, de top class la nivel mondial, asta e cu siguranță Foo Fighters. Sunt singurii pentru care aș călători într-o altă țară să-i văd live în acest moment. Cine știe, poate după ce scot noul album în toamna asta.

Energia debordată de acest show e fantastică. Ca de obicei, Dave Rock 'n' Grohl mestecă gumă (mereu m-am minunat cum de n-o înghite), urlă, fuge, nu-i părăsit deloc de voce (asta după ce a avut tupeul să deschidă show-ul cu White Limo), fiind dumnezeul lor una peste alta, ce mai. Cobain ar fi mândru de acest om care în ultimii douăzeci de ani a întreținut cum nu se poate mai bine spiritul muzicii rock.

Sunt cântate 25 de piese, iar pauzele dintre ele nu prea există, de zici că băieții ăștia au tras pe nas și au băut câte 5 doze de Red Bull înainte de concert. Iar publicul este senzațional. Ăsta da concert rock, fără brizbriz-uri, fără mesaje și alte prosteli, fără scene sefeloide. Doar o trupă în fața unui public care nu ar încăpea în tribunele stadionului Azteca. Dacă nu aveți răbdare să asistați la tot concertul, e musai să vedeți asta. Bucata dintre minutele 2:57 - 3:10 reprezintă transă pură.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)