Doi fags au devenit tați. Și virali pe net.

Recunosc: se pare că nu-s așa open minded pe cât ar fi cazul în acest secol. Despre homos numai de bine, ca să zic așa, am mai vorbit pe temă. Bă, dar țineți-o dracu' între patru pereți! Nu de alta, dar și când vine vorba de straight love în exces e la fel de deranjant (că tot vorbeam deunăzi de reclama aia). Mai nou ni se oferă imagini cu doi tătici homălăi plângăcioși, amândoi la bustul gol, imediat după ce mama surogat (o cretină irecuperabilă și aia) le-a născut copilul.

Un copil care va crește într-o lume deraiată. Îmi este milă de el deja. Atâtea cupluri hetero cu acte în regulă se zbat și trec prin tot felul de proceduri pentru a adopta un copil, dar mai nou se pare că și poponauții au acces liber la asta.

Da, chestia asta e fucked up după mine. Nu știu cum o fi prin alte universuri sau pe alte planete, dar aici natura e făcută după anumite coordonate. Dacă poponarul X îl fute-n cur pe poponarul Y, natura asta spune că nope, nu bebe. Nu putem procrea așa. Ne putem distra, dacă așa ne place, făcând sex bărbat cu bărbat și femeie cu femeie, dar nu perpetuăm specia astfel și nici nu putem oferi (ca părinți gay) un mediu propice dezvoltării armonioase unui bebeluș însămânțat într-o lume unde ordinea firească (una care nu se poate schimba) este alta.

Ok. X vrea să-l fută-n dos pe Y? Nicio problemă, e viața lor. Dar, băieți, atenție: faceți asta în discreție, între patru pereți, pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Nu mergeți la parade gay. Eu merg la parade straight vreodată? Face careva paradă cu faptul că e hetero? A, noi nu suntem discriminați? Asta e ca aia cu țiganii: de teamă să nu-i discriminăm am ajuns să-i promovăm în exces. Căsătoriți-vă între voi, dacă vreți. Mă doare-n șpiț de asta. Dar ar fi minunat dacă nu ați adopta copii, pentru că le futeți direcția din start. Și ar fi superb dacă nu v-ați da pe net după ce o mamă deraiată vă naște un plod. Asta fiindcă:

1. Este o chestie intimă pe care nu vreau s-o văd nici venită de la cuplurile straight.

2. Este împotriva firii ca doi bărbați să fie mămicile unui pruncalete, din toate punctele de vedere.

3. Se dă naștere la prea mult sirop și prost gust.

Una peste alta, this is fucked up on so many levels. Iar aspectul cel mai important este ăsta, you faggots:

Doi homesexuali, dacă tot țin morțiș să crească un copil, ar trebui să adopte unul în loc să apeleze la o mamă-surogat, că lumea e oricum suprapopulată și atâția copii nu au părinți. De ce a fost nevoie de o mamă-surogat și, apropo, ce morții mă'sii reprezintă acest concept până la urmă?

Înțelegeți deci că toată lăbăreala asta open minded reprezintă o prostie din multe puncte de vedere?

P.S. Fag, queer, homo, gay etc. sunt termeni care descriu chiar și oameni straight, pentru că ei, cel puțin în percepția mea, nu se referă strict la preferințele sexuale, ci mai degrabă la o stare de spirit, la masculinitate (sau mai exact la lipsa ei), etc. Dar acești domni care au devenit tătici și se mai și dau pe net plângând cu bebelușul în brațe sunt poponari la propiu și la figurat. This is as GAY as it gets.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos