Dacă pui botul la "perlele de la BAC" ești idiot

Asta înseamnă că mintea ta de gânditor la prima mână nu și-a pus niciodată întrebări cum ar fi: "Cum ajung astea în presă? / Cum ajung astea atât de repede în presă? / Cine stă să le îndosarieze și de ce? / Cum de nu apar niciodată greșeli pur gramaticale, ci doar idei năstrușnice transcrise corect? / Cum de apar subiecte care nici măcar nu sunt în programa școlară?" și altele. 

Dacă tot n-ai priceput, uite aici o domniță care explică mai detaliat. Maharajahul blogosferei, care de curând ne-a anunțat că e tătic ca să nu-l mai suspectăm că e virgin, a simțit nevoia să facă pe deșteptu' și s-o impresioneze pe domniță, provocând un fel de dezbatere stupizică, prin care vrea să arate cum are el relații în toate domeniile și cum ar putea să facă și să desfacă, să afle perle de la BAC și pe câți elevi i-a tăiat pișarea în timpul examenului. Un pic ridicol.
A inventa perle la BAC reprezintă o misiune foarte simplă pentru jurnaliștii lăbari din media românească. Ăsta-i un subiect bun, care prinde la prostime. Easy money, cum ar veni. E ca și cum îi spui uneia că ai visat-o, ca s-o impresionezi: o minciună pe care nu ți-o poate demonta niciodată. Vreți să vedeți cu adevărat cât de giboni și nătângi sunt unii? Intrați aici ca să aflați ce se caută pe Google. Veți găsi acolo print screens din paginile de statistici ale blogului meu. Astea da perle. Reale, nu inventate.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele