Citre a fost concediat pe drept

Povestea asta care revoltă online-ul românesc este foarte simplă. În calitate de reprezentant al unui post de știri care se vrea decent și imparțial nu te poți da pe Facebook ca orice muritor de rând, înjurându-l pe Ponta cum îți vine la tastă. Nope, concedierea lui Citre nu înseamnă cenzură, nu reprezintă intervenția lui Ponta, nimic din toate astea, oricât de mult se dă Tapalagă peste cap. Ci doar o încercare de a presta jurnalism de calitate.

Mai sunt și unii cu capul pe umeri
Nu mă înțelegeți greșit. Sunt total de acord cu ce a scris Citre pe Facebook. Cu ideea din text adică, nu cu postarea în sine. Dar repet: nu faci așa ceva, tu, jurnalistul. Păi eu dacă aș fi fost în locul lui, de exemplu, nu aș mai fi postat aici pe blog texte de o anumită factură, chiar și fără să mă instruiască nimeni în acest sens și fără să semnez nu știu ce regulament. E o logică destul de elementară, zic eu. 

Pe bune, nu-l mai plângeți pentru că și-a făcut-o cu mâna lui. Aș spune că e vorba chiar de prostie. Chiar te mânâncă atât de mult în dos încât nu te poți scărpina decât pe Facebook, în ciuda regulilor de echidistanță ale postului pe care-l reprezinți? Foarte bine că Digi24 impune conduita asta și nu întreține o cocină plină de dejecții și de cimpanzei bine dresați, cum ar fi pagina lui Badea de la A3. Care, apropo, se bucură că Citre a fost concediat, doar era "băsist"

Sesizați diferențele de calitate dintre Antena3 și Digi24? Da, sunt invers proporționale cu audiențele, pentru că trăim în țara manelelor.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele