Stați așa, nu urma să scăpăm de maidanezi?

C-au murit oameni, a plâns Oprescu la TV, s-au dat legi, s-a reglementat cadrul juridic și alte bla bla-uri din asta. Pfuai, eu așa credeam. Eram plin de speranță că în scurt timp nu vom mai vedea picior de cățeluș pe străzi. Când colo, ce să vezi? Asta se întâmplă în această fascinantă țărișoară.

"Legea uciderii nu mai dispune de norme de aplicare si, drept consecinta, nu mai exista un cadrul legal pentru reglementarea capturarii si uciderii cainilor fara stapan. [...] Potrivit deciziei oficiale comunicate de Curtea de Apel, Hotararea de Guvern este suspendata in intregime. "
Come again? Nu pot decât să le ofer o muie cât se poate de sinceră tuturor zoofililor scelerați care se dădeau cu curul de pământ că mor jigodiile de pe străzi (măcar acum poate realizează cât de imbecili sunt), politicienilor și oengiștilor de asemenea. V-am zis sau nu astă-toamnă că totul e praf în ochi și că nimic nu se va schimba?

Uite, vă mai spun o dată: a stârpi niște animale dăunătoare de pe străzi reprezintă o operațiune banală pentru homo sapiens, în secolul 21. Dacă se vroia se făcea de mult. În România nu se va face asta niciodată, pentru că javrele de pe străzi produc bani, în diverse forme, iar corupția din țara asta este atât de mare încât interesul cetățeanului este căcat și pișat până se stoarce și ultimul bănuț.

La asta se rezumă totul.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?