Nu-s mândru de toți cititorii mei

Normal, nici n-ai avea cum să te mândrești, în general vorbind, orice fel de blogger, autor, scriitor etc. ai fi, indiferent ce subiecte ai aborda. Dar în ultima vreme dau peste tot felul de cocalari care se regăsesc prin textele mele și asta mă pune pe gânduri. Mai dau unii like acestui blog și jur că îmi vine să-i banez pe pagină numai când le văd avatarul sau numele de scenă. Știu, e anormal să-ți înjuri cititorii, dar nu suport convențiile. Și nici cocălărimea.

Iată de exemplu de unde m-am trezit cu cititori azi: de aici.  Nu știu ce rahat este acest ask.fm și nici nu mă interesează. Discutau doi maneliști pe acolo și unul dintre ei i-a recomandat celuilalt un articol de pe acest blog. Până la urmă, vorba aia, trafic să fie, dar eu prefer calitate, nu cantitate, că bani oricum nu fac din blogging.

Nu am de gând să schimb nimic din conținutul acestui blog, Sunt foarte mulțumit de el și cred că orice ai scrie și oricât de cunoscut ai fi, tot ar ajunge meltenii la tine, iar unii dintre ei s-ar regăsi în textele tale. Am ținut doar să punctez acest aspect și nimic mai mult. Dacă mă citești și-mi dai un like nu înseamnă că e musai să te apreciez ca om, nici pe departe chiar. Cam asta ar fi ideea.

Mira-m-aș să se simtă prea mulți cu Fly-ul pe căciulă după ce au parcurs acest text.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?