Muviz #286

Hai să încep cu două filme de animație, deși de regulă nu consum așa ceva. Mă refer la Rio 1 & 2. Au intrat bine acum în plin Mondial, mai ales că recreează metropola braziliană foarte mișto. Filmele sunt colorate, la propriu și la figurat, ba chiar amuzante într-o doză decentă. Merg servite cu o înghețată, între două meciuri. E drept că pe al doilea de abia l-am început, dar din câte am citit știu exact la ce să mă aștept. Subiectul e subțirel, însă filmul e distractiv prin imagini. Ar fi fost perfect dacă vocea personajului principal nu era oferită de enervantul Jesse Eisenberg. Nota 7.

Continuăm cu o comedie bună, pură și cinică: Bad Words. Începe să-mi placă tot mai mult de Jason Bateman. Nota 7+. 

Todos tenemos un plan (adică Everybody Has a Plan) e o dramă intersantă cu Viggo Mortensen, un actor pe care-l stimez. Joacă rol dublu în filmul ăsta, care de la mine primește mai mult decât are pe IMDb: nota 7.

Avant l'hiver începe bine, dar te cam pierde pe parcurs și se termină destul de sec. Nu prea te prinzi care e rostul acestei povești. Kristin Scott Thomas este însă impecabilă ca întotdeauna. Nota 6. 

Încheiem cu Barefoot, un filmuleț ușor pentru amorezați și pentru iubitorii de frumos. Meh. Cam forțat. Nota 5 cu indulgență. În orice caz, Evan Rachel Wood e o ființă plăcută.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?