L'ultima cartolina da Campania

Aseară am revenit în țară, lăsând cu greu în urmă frumusețea assolutamente indescrivibile a Italiei (asta e o expresie care mi-a rămas în cap de la un fan U2 extaziat, după concertul din Roma din 2010). Exceptând Napoli, de care mă puteam lipsi, Sorrento, Positano, Amalfi și Capri sunt mici bucăți din Paradis. Ieri am descoperit un hotel în Sorrento la care vreau să revin curând. 

Nu dezvălui care e, deși am mai procedat eu așa proactiv în urmă cu doi ani cu un hotel din Budapesta, la care chiar urma să mă cazez mult mai devreme decât credeam. O să vă spun însă că e genul ăla de hotel cum am găsit multe pe aici, care la strada principală are doar o portiță aproape banală și o parcare, iar hotelul propriu-zis ia-l de unde nu-i, pentru că de fapt el se deschide în jos, în stâncă. Și mai au și piscine, de-ți vine să sari în ele din restaurant.

Presupun că și în insulele din Grecia sunt astfel de hoteluri și peisaje. Deși am fost acolo de 3 ori, încă n-am ajuns în insule. Dar tot în Sorrento sau în Positano aș mai da o tură. Am început să postez mai multe fotografii din excursie aici.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?