Copa do Mundo: Începe!

De la ora 21.00 avem festivitatea de deschidere, iar de la 23.00 primul meci. Stadioanele nu sunt gata, unii fani rămân cu biletele în mână pentru că nu s-au montat toate scaunele (?!), metropolele braziliene sunt în haos, protestele nu încetează, antrenorii Bosniei au fost atacați pe stradă, iar olandezul Van Persie lovit de un surfer pe plajă; balamuc total, așadar, dar ce mai contează? Noi vom privi mondialul la televizor și parcă nu-i chiar așa rău. Iată un scurt ghid practic.

  • Unde vedem meciurile? Din păcate la TVR. Dacă vreți să încercați online, iată câteva idei. Oricum, pe parcursul turneului or să apară mai multe variante. 
  • Unde pariem? Vă recomand bet365, aici pariam eu acum doi ani la euro. Simplu și practic, din fotoliu. Puteți paria și fără bani pe pagina Facebook a acestui blog, sper să încingem un campionat pe cinste. Detalii aici
  • Cu ce app ne menținem la curent? Tocmai mi-am instalat unul foarte mișto, numit Jalvasco World Cup 2014. Îl puteți da jos de aici și nu veți mai avea nicio nedumerire legată de acest turneu final. Înțeleg însă că nu are varianta iOS, așa că aveți aici mai multe sugestii de aplicații. Sau puteți încerca aplicația oficială FIFA
  • Site-ul FIFA prezintă destul de decent programul; eu ajunsesem la concluzia că cele mai proaste surse de informații despre un anumit event sunt chiar site-urile oficiale ale respectivelor events, dar iată că acum avem o excepție. Meciurile încep la orele 19.00, 22.00, 23.00, 1.00 și 4.00, pe fusul nostru orar. 

Favoritele mele sunt, în ordinea asta:

  • Spania, pentru că actuala generație este cea mai bună din istoria fotbalului, pentru că m-au încântat cu tiki-taka și pentru că aceste performanțe din ultimii 6 ani nu vor fi egalate de nimeni în următorii 50 de ani. Puneți 100 dacă vor câștiga și acest Mondial.
  • Argentina, din simplul motiv că Messi merită să fie campion mondial.
  • Brazilia, nu pentru că-s gazde (de regulă sunt chiar împotriva națiunilor gazdă, mereu avantajate de arbitrii și nu numai), ci pentru că ei chiar respiră fotbal. N-are cum să nu-ți placă Brazilia dacă iubești fotbalul. Iar acum acest sport-religie este la el acasă. 
  • Italia, pentru că mereu am avut o slăbiciune pentru macaronari. 

Nemții sper să iasă repede, deși nu cred. Sunt sătul de ei. Atenție la Belgia, care are o generație de excepție (am auzit chiar faptul că ar fi cotată drept a 5-a favorită la casele de pariuri, cam exagerat totuși) și la Uruguay, care are o echipă frumoasă. 

Vă aștept la pariuri pe Facebook


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)