Uite așa a arătat ședința Antenei 3 din timpul vizitei lui Biden

Odată cu vizita vicepreședintelui american Joe Biden la București, Antena 3 a avut o nouă misiune dificilă, din categoria celor care storc până la refuz imaginația angajaților ei: cum ne legăm de Băsescu și pe tema asta?

"Gata, știu!", a sărit directorul Gâdea în ședința de sumar, ca un tocilar imaculat, cu freza perfectă și unghiuțele proaspăt tăiate, care are câte un răspuns la fiecare întrebare. "Biden i-a spus lui Băsescu La Revedere! E clar, e un mesaj SUA că președintele e indezirabil!"

"'Ai să-mi bag pula, iar are șeful idei fantasmagorice și eu tre' să joc după ele", a mustăcit Badea, rotindu-și scurt ochii prin cap și dregându-și glasul.

"Așa e, Mihai", a intervenit Răzvan Dumitrescu, susținut și de Radu Tudor. "Și mai e ceva important de punctat: Biden i-a spus lui Ponta "domnule președinte"! O fi fost o greșeală, e vreun semn sau un mesaj ascuns?"

*Dumitrescu își suge rama ochelarilor, afișând o mină profundă.

*Se chicotește în birou; doar Gâdea rămâne serios.

"Da, așa este, Răzvan! Biden trimite un mesaj clar că Ponta este dorit președinte!", izbucnește Gâdea, moment în care Badea își bagă din nou pula silențios. "Casa Albă își ia rămas bun de la Băsescu și îl salută pe Ponta, viitorul președinte. Eu nu cred că a fost neapărat o eroare de adresare a vicepreședintelui.  Deci, gata, vedeți cum marșați pe ideea asta la emisiunile voastre! Invitați rapid de-ai noștri (blink), care să poată specula pe tema asta."

*Ciuvică, tot mai tras la față, prins în trafic între RTV și Intact, sughite.

*Badea înjură printre dinți.

*Dana Grecu șușotește și întreabă în jur despre ce e vorba, că ea nu s-a prins.

*Radu Tudor o liniștește din priviri. "Las' că-ți explic eu".

*Secretara lui Gâdea îl anunță că a doua zi are programare la salon.

*Stoiceasca se scuză și iese din birou, răspunzând la un apel. E Teodorescu, care o ia la penis pentru că l-a făcut de rahat.

Talk-show-urile sunt gata să înceapă.


P.S. (în notă serioasă): Casa Albă admite gafa lui Biden, în scriptul oficial al întrevederii. Era evident și pentru ultimul neavizat că a fost vorba de o eroare, nu de cine știe ce mesaj secret. Cum căcat să îi spui intenționat unui prim-ministru "domnule președinte", în public, în cadrul unei întrevederi la un asemenea nivel? Biden era jet-lagged, teleportat și el pe acolo, aerian ca orice american care se respectă, și s-a fâstâcit pe moment, încurcând persoanele și rămânând prins în clișeele verbale pe care le turuie în mod frecvent. Asta a fost tot.

Așadar toate speculațiile absolut ridicole făcute aseară de diverși saltimbanci în studiourile A3 sunt practic desființate chiar de către Casa Albă. Detalii și aici. Este foarte grav că zilnic găsim cel puțin un exemplu de propagandă, denaturare și manipulare din partea acestui cancer al mediei românești numit Antena 3.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"