Topul diliilor făcuți eroi de Antena 3

Sunt mulți, dar la o primă strigare mi-au venit vreo 6-7 în minte. Hai să-i amintim cronologic (am scris despre ei la vremea respectivă), apoi luăm o mare pauză de la subiectul A3, așa cum am luat și de la o altă plagă a societății românești, anume maidanezii și iubitorii lor. Enough is enough. Mai bine discutăm despre sex sau despre orice altceva.

1. Sobaru, anume ăla care s-a aruncat în cap în Parlament. Diliu clasic, n-aveai nevoie de pregătire de specialitate ca să-ți dai seama, din primul minut chiar. Am scris despre el aici și aici. Gâdea l-a făcut erou și îi sorbea vorbele în direct. Alea inepte, rostite cu pauze lungi, din spatele căutăturii confuze.

2. Profa grevistă din Caracal. A făcut greva foamei, a apărut apoi pe ștatele de plată ale antenelor și a ajuns chiar parlamentar. Am menționat-o fugitiv într-un articol cu Sobaru, dar vă puteți amuza și aici. Nu mai e nimic de adăugat.

3. Pensionarul firestarter. Și-a dat foc în fața Cotroceniului, dar a scăpat cu viață, suficient pentru a deveni eroul lui Gâdea. Cică nu îi răspunsese Băsescu la mesaje.

4. Soldățelul vesel Alexandru Gheorghe, cel care la protestele din 2012 venea cu idei năstrușnice, cum ar fi cererea de dizolvare sau desfiinţare a Parlamentului, invocarea stării de urgenţă, conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată.

5. Eutanasiatul wannabe. După cum spuneam la acea vreme, nu am înțeles de ce nu s-a sinucis singur, ca să spunem așa. Care era problema?

6. Bețiva satului care vroia să arunce cu ouă în Udrea. Nistorescu i-a dedicat recent poate cel mai stupefiant editorial pe care l-am citit în ultimii ani.

7. Zglobiul Adrian Zglobiu, cel care l-a scuipat pe Băsescu în urmă cu câteva zile la Constanța. Ca și în cazul lui Sobaru, n-ai nevoie de prea multe ca să identifici sticleții din mansarda acestui flăcău. Te și ia de cap dacă încerci să-l privești în ochi vreo 5 secunde. Azi cică s-a tăiat pe mâini și pe abdomen când au venit unii să-l salte pentru un control. Evidența de bun simț: e numai bun de trimis la balamuc. Ce va spune Gâdea? (care, apropo, aseară îl întreba în direct dacă nu cumva s-a gândit la suicid): că Băsescu l-a împins la sinucidere.

Looney tunes, baby!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?