Și uite așa ești flegmat chiar a doua zi după vot

Aseară, după ce tocmai aflase că
e aranjat pe viață
Când vine pafaristul "independent" Diaconu, trompeta unui trust de presă propagandist care-l folosește ca armă împotriva "sistemului băsist" și peneliștilor, și declară că a câștigat alegerile în liniște și simplitate, fără fanfare. Zi să mori tu, actoraș nesimțit ce ești. Ai avut parte de o super propagandă antenistă, dar n-ai avut fanfare zici, 'ți-ar starea a dracu'.

Tot așa, în liniște și simplitate, va freca manganu' la Brussels, câștigând 6.200 euro / lună. Că doar este absolut bâtă ca politician, efectiv o nulitate. Îl urmăresc de ani buni la TV și l-am ascultat debitând numai aiureli, fără nicio legătură cu pomul de iarnă. Aș paria oricât că dacă îl iei la bani mărunți despre legislație, probleme sociale, geopolitice, posibile soluții etc. nu ia nici măcar nota 3. Apropo, ăstora de ce nu li se dă un test înainte de a candida? Că uite așa au ajuns în Parlamentul European alde Vadim, Becali sau Eba.

Una peste alta, uite d'aia mă simt bine că i-am votat pe toți. Chiar și pe Diaconu l-am votat, deși când am ajuns la el tușul era pe ducă, iar ștampila aplicată-i a fost la fel de fadă ca și personajul în sine. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)