Organizez concurs de pariuri pe parcursul Mondialului brazilian

Am mai folosit formatul acestui concurs pe defunctul forum Kumm, în două ocazii (World Cup 2006 și Euro 2008). Dacă nu mă înșel am câștigat în ambele dăți. Poate participa orice cititor al acestui blog care are cont Facebook, asta pentru că pariurile se vor face pe pagina Facebook a blogului. Regulamentul e simplu:

  • În fiecare zi voi posta meciurile zilei respective. Pariurile le puteți face (într-un comentariu la postarea mea) până la ora de începere a fiecărei partide, altfel nu vor fi luate în calcul. 
  • Se pariază prin indicarea scorului exact și, dacă vreți, a jucătorilor care vor marca. E musai să puneți scorul, nu însă și marcatorii, dacă nu aveți inspirație în acest sens. 
  • Punctarea: dacă nimerești scorul exact primești 3 puncte. Ți se acordă doar 1 p. dacă ai intuit echipa câștigătoare sau, după caz, egalul. Exemplu: tu pariezi Brazilia - Croația 2-1, dar se termină 1-0. Primești 1 p. pentru că ai intuit câștigătoarea, la modul 1 X 2. Sau pui 0-0 pe un meci care se termină 1-1; asta îți aduce de asemenea 1 p. pentru că ai nimerit faptul că partida se va termina la egalitate. Dacă ochești și un marcator primești 2 p. suplimentare pentru fiecare jucător numit de tine care dă gol. Nu se consideră marcatori jucătorii care dau goluri la loviturile de departajare.
  • În cazul meciurilor eliminatorii se păstrează sistemul de punctare, cu mențiunea că puteți indica și scorul după prelungiri, dacă mizați pe un egal în primele 90 de minute. Se vor lua în calcul drept două pariuri separate și vor fi punctate ca atare. Exemplu: pui 2-2 pe un meci și 4-2 după prelungiri. Meciul se termină 1-1 și 3-2 după prelungiri = câștigi 1 p. pentru că ai intuit egalul din primele 90 de minute și încă 1 p. pentru că ai intuit cine câștigă după prelungiri. Dacă este egal și după prelungiri te alegi doar cu punctul inițial. Poți obține 6 p. la un meci din faza eliminatorie, dacă intuieși atât scorul din primele 90 de minute, cât și cel de la finalul celor 120 de minute. Plus bonusurile legate de marcatori. La 11 m nu ne băgăm că deja devine alambicat.
  • Departajarea pariorilor: se face prin clasament. Voi ține evidența punctelor adunate de fiecare user care pariază și la sfârșitul Mondialului tragem linie. Zilnic voi posta situația din clasament. Premii nu am de unde să ofer pentru că nu fac bani din blogging și nici nu vă pun să plusați ceva atunci când pariați. Organizez concursul ăsta pentru a oferi un thrill suplimentar chibiților care mă citesc, pe parcursul Mondialului. 
Dar...
  • Iau în calcul să mă întâlnesc cu primii trei din clasament, la finala Mondialului sau la Supercupa Europei din august, într-un pub. Drinks on me. Ce ziceți? Vedem noi cum evoluează lucrurile. 

O să mai pomenesc acest concurs până începe nebunia din Brazilia. Nu uitați deci să urmăriți pagina Facebook a blogului (nu e nevoie să îi dați like pentru a participa la concurs, postările sunt publice) și țineți cont că, în cazul unui astfel de concurs, care nu oferă premii la fiecare meci în parte, cheia este constanța în a paria. Aștept întrebări și sugestii. 

Ladies & gents, place your bets!Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)