MH370: Avionul e de negăsit, așa că lansăm cărți și filme pe temă

Ați mai auzit vreo știre despre celebrul avion dispărut în mod stupefiant în martie? Nici eu, așa că m-am gândit să fac un mic research. Ce să vezi? Dacă nu apare avionu', apar în schimb cărți și filme care speculează dispariția sa.

bigapple1.info
Un jurnalist pe nume Nigel Cawthorne a lansat astăzi cartea numită Flight MH370: The Mystery. Detalii aici. El susține că avionul a fost doborât accidental în cadrul unor exerciții militare americano-thailandeze și că tot ce a urmat după acest incident reprezintă de fapt o mare operațiune cover-up. Sincer să fiu, nu m-ar mira deloc să fie așa, pentru că orice altă posibilitate a rămas nedemonstrată până acum. Bine, nici teoria asta nu e demonstrată, dar face sens. Nu s-au găsit nici măcar o rotiță sau o piuliță din avion. Ori suntem niște lăbari de fapt, noi, homo sapiens, și ne putem pișa pe tehnologia cu care ne lăudăm, ori e ceva foarte putred la miloc.

Pomeneam și filmele; în acest moment, la Cannes, sunt prezentate deja vreo două. What the fuck? Da' repede vă mai mișcați, băieți. Asta după ce Discovery a lansat primul documentar despre MH370 în urmă cu o lună. Un mic film am făcut și eu, așa că-l mai postez o dată. Vorba vine: am luat chitara, am compus o piesă, am transpus melodia într-un software și apoi i-am tras un fel de clip. Trebuie să vă placă măcar finalul, cu arpegiile pe pian, altfel nu mai avem ce discuta.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite