Homo homini penibilus (V)

Latriniștii au avut temă aseară să se rușineze cu președintele. Și-au făcut tricouri și au rugat telespectatorii să le scrie pe WhatsApp de ce le e rușine cu Băsescu. S-au tras și în spoturi în care își declară jena. Dar cel mai jenant moment al serii a fost bancul spus de folkistul ala cu mustăți netunse de 20 de ani, belite în vânt și ochelari rotunzi a la John Lennon. Gizăs Craist, nici la o televiziune de cartier, după ora 24.00, nu dai pe goarnă așa ceva. Până și cel mai ridicol umanoid din istorie, Mihai Gâdea, s-a jenat auzind acel banc. 

Ciuvelul se scremea să inventeze epistole despre jenă, deși e cam străin de fenomen. Iată, aici nu se jenează. Apropo, ăsta cred că n-a mai dat de mult pe acasă, este efectiv non-stop pe sticlă, fie la A3, fie la RTV. Dar parcă e tot mai pleoștit și supt de energie. Îi tremură vocea, halucinează și vede băsiști peste tot. Din când în când cred că ațipește în scaun și la primul ghiont se trezește scelerat și începe să latre depre băsiști și băsism, ca un cercopitec grobian căruia îi put și gura și picioarele. Așa e programat pe placa de bază, nu mai ai ce să-i faci. 

Ce să mai zic? Dacă tot e pe bază de jenă, bine că nu-s în niciun fel asociat cu gușterii ăștia, altfel mi-ar fi rușine cu ei.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?