Coldplay: Ghost Stories

Noul album Coldplay se lansează vineri în magazine și poate fi ascultat deja pe iTunes. Tocmai i-am tras o primă ascultare, însă nu știu câte altele vor urma. Ce să zic, e un album atmosferic care a intrat bine pe vremea asta oribilă, deci nu pot spune că avem de a face cu un disc odios, dar păcat că o trupă care are potențial (dovedit) de a crea super alternative rock se complace în lălăielile astea.

Chitaristul se trezește din când în când și mai scapă câte un riff interesant, dar este insuficient. Unde-i rock-ul ăla mișto de pe primele albume, unde-i basul, unde-i toba, unde-i sunetul ăla care te bântuie ca într-o piesă cum e Clocks? Poate că nu vom mai gusta niciodată așa ceva din partea trupei Coldplay. Oricum, sunt convins că unora dintre voi le va pica bine acest album, așa că șo pe el. Are doar 9 piese scurtisime, se ascultă repede.

Wiki says:
"Ghost Stories is a concept album that revolves around two major themes mentioned by lead singer Chris Martin. The album explores the idea of past actions, and the effects they can have on the future and one's capacity for love. The album was mostly inspired by Martin's troubled relationship with then-wife Gwyneth Paltrow. The couple, who eventually separated in March 2014, had been going through a rough relationship which they had been attempting to resolve in the two years prior to their split."Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus