Chiar îl apreciam pe Moise Guran

Apoi s-a întâmplat asta: Vă traduc, dacă nu ați înțeles. Moise a postat pe Facebook un articol scris de Vlad Petreanu. Aveți aici postarea și, implicit, link-ul către acel articol. Realizatorul TVR îl ataca pe Băsescu pentru campania făcută pentru PMP și se arăta oripilat de ce faptul că unii nu sunt atât de ofuscați de atitudinea președintelui. Eu am postat comentariul pe care-l vedeți în imagine, oferind și un link către articolul meu de ieri. Era o opinie mai mult decât decentă, nu înjuram, nu urlam și încă mă aflam în căutarea unui răspuns pe care nimeni nu mi l-a dat până acum: ce articol al Constituției a încălcat Băsescu? Cu siguranță nu art. 84 la care toți fac trimitere.

Moise mi-a șters comentariul și m-a apelat în privat, după cum vedeți mai sus. I-am răspuns, iarăși decent. Și cam atât, n-am mai primit nimic între timp. Voi ce înțelegeți de aici? Eu trag concluzia că ori nu are argumente, ori îi e lene să le expună. "Hey, I didn't like this comment". Pare un răspuns automat, generat de un bot. Sau poate că nu-i place omului comentariul meu și gata. Nu te poți căca în pagina lui. Doar la figurat poți face asta, dând unfollow. 

Și mai am un motiv să procedez așa. Nici articolul ăsta scris de Moise nu mi-a plăcut deloc. De aerele patriotarde (și de aere în general) sunt sătul.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite