Skip to main content

Mărimea contează, Gâdeo. Mărimea scenei.

Păi după ce te lauzi în cel mai fals și grețos mod cu premiile cumpărate la un festival anonim, pe care-l prezinți drept crème de la crème la nivel mondial, tu apari la Las Vegas (New York Festivals e doar numele, gala are loc în Vegas), acolo la mama lor, în miezul fastului tipic american, pe o scenă nu mai mare decât aia de la căminul cultural? De pici de pe ea ca Boc la Andrei Gheorghe dacă nu ești atent?

(Și) asta spune ceva ălora care nu au creierul spălat de Antena 3. Anume că festivalul ăla e o frecție totală și doar ultimii cerșetori de atenție cumpără câștigă premii în cadrul său. 

Crede cineva întreg la cap că ăl mai tare festival al televiziunilor s-ar prezenta așa, organizat fiind de americani? Cu măsuța plină de păhărele la doi metri de podium, pe o scenă de câțiva metri pătrați? Păi și la Sala Sindicatelor din Ploiești organizezi ceva mai cu fast. 

Ah, mai e ceva. Dacă ne spui și că ai plâns de bucurie că ai "câștigat", atunci chiar meriți retrogradat cu mult sub liga homo homini penibilus. Nici măcar de nivelul ăsta nu ești, Gâdeo. Penibilii din toată lumea se jenează cu tine. Sictir.

Imi place cand vad ca A3 reuseste sa insele lumea in modul asta. Cititi aici care e treaba cu premiile, si mai vorbim:
Premiile sunt castigate pe tari, si cum A3 e singura participanta e singura castigatoare. In al doilea rand, premiile sunt platite, deci nu dai bani, nu castigi.

Și Cațavencii o zic bine:


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus