LEDBlinker: Aplicația salvatoare pentru posesorii de Galaxy S4 Mini

Dacă ai un S4 Mini știi că are o mare bubă (eu aș spune chiar singura): nu are led care se aprinde la notificări, așa că ești nevoit să verifici ecranul de fiecare dată pentru a vedea ce mai e nou. După ce am încercat două aplicații care nu m-au satisfăcut, am dat peste acest LEDBlinker, care este exact ceea ce trebuie. 

Vă recomand varianta plătită (e vorba de numai 7 lei și ceva până la urmă), pentru că scăpați de reclame și, în general vorbind, cu cât e mai ieftină o chestie, cu atât e mai proastă. Puțin dai, puțin face. Blinker-ul ăsta m-a mulțumit total. Cu ajutorul lui setezi ce aplicații activează led-ul, ce culoare are led-ul pentru fiecare în parte, cât de mare e și unde se poziționează pe ecran. Sau poți opta pentru iconița specifică fiecărei aplicații în loc de bulina colorată. Foarte cool. Adică vezi direct din notify despre ce tip de mesaj e vorba.

Mai mult, dacă de exemplu îmi citesc un mesaj pe laptop, notificarea de pe smartphone se anulează, cum e și firesc. Iar notificările pot fi accesate direct din touchscreen, fără a mai folosi the home button.

Una peste alta, aplicația asta este simplă, discretă și foarte eficientă. În ceea ce-i privește pe coreenii de la Samsung însă, chiar nu înțeleg de ce au scos notificările din fabricație (la S4 ele există, nu și la Mini însă). 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)