Thursday, 10 April 2014

LEDBlinker: Aplicația salvatoare pentru posesorii de Galaxy S4 Mini

Dacă ai un S4 Mini știi că are o mare bubă (eu aș spune chiar singura): nu are led care se aprinde la notificări, așa că ești nevoit să verifici ecranul de fiecare dată pentru a vedea ce mai e nou. După ce am încercat două aplicații care nu m-au satisfăcut, am dat peste acest LEDBlinker, care este exact ceea ce trebuie. 

Vă recomand varianta plătită (e vorba de numai 7 lei și ceva până la urmă), pentru că scăpați de reclame și, în general vorbind, cu cât e mai ieftină o chestie, cu atât e mai proastă. Puțin dai, puțin face. Blinker-ul ăsta m-a mulțumit total. Cu ajutorul lui setezi ce aplicații activează led-ul, ce culoare are led-ul pentru fiecare în parte, cât de mare e și unde se poziționează pe ecran. Sau poți opta pentru iconița specifică fiecărei aplicații în loc de bulina colorată. Foarte cool. Adică vezi direct din notify despre ce tip de mesaj e vorba.

Mai mult, dacă de exemplu îmi citesc un mesaj pe laptop, notificarea de pe smartphone se anulează, cum e și firesc. Iar notificările pot fi accesate direct din touchscreen, fără a mai folosi the home button.

Una peste alta, aplicația asta este simplă, discretă și foarte eficientă. În ceea ce-i privește pe coreenii de la Samsung însă, chiar nu înțeleg de ce au scos notificările din fabricație (la S4 ele există, nu și la Mini însă).