"Artista" care desenează cu pisda

Hai că mai avea nițel și rima. Ziceau ăia de la U2 într-o piesă "You don't know what you're doing / Babe, it must be art". Dar acum o s-o vă arăt pe una care chiar știe ce face. Și o face în public: anume expulzează ouă pline cu vopsea, din al ei minunat vagin, direct pe o planșă, pentru a picta abstract. Prea tare sau ce? Dacă nu ești străfulgerat de un profund fior artistic în fața unei astfel de manifestări, eu te consider un cocalar spărgător de semințe, care nu știe ce-i frumos. Am zis.

Oare homo sapiens a luat-o cu adevărat razna? Știți că îmi mai puneam uneori problema asta. Sau poate că-s eu depășit de vremuri. Așadar pisda asta cu grave probleme la mansardă și evidente baby / daddy issues bese ouă din pisdă în public, în Cologne, Germania. Exact asta face, așa, într-o exprimare verbală inestetică dar reală și câtuși de puțin artistică. Bese ouă colorate din pisdă. Apoi îndoaie planșa ca să împrăștie simetric arta bășită, exact așa cum făceam eu fluturi la ora de desen în clasele primare. Numai că eu pictam cu pensula, nu cu plua. Ah, mai e ceva: aveam 8-9 ani, n-o făceam în public și nu mă consideram artist.

Tot ce sper e să se cace din greșeală, în plină nirvana artistică, atunci când "pictează". Sau măcar o bășină sonoră să dea, s-o audă clar toți ăia care-i admiră show-ul și pizdtura, toți ăia care fac poze și se declară nonconformiști.

Restul e tăcere. Sau artă?Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)