Russell Crowe is Noah

Cică ar fi fost singurul actor în stare să portretizeze personajul biblic cu arca, apreciază un domn de la The Guardian. Cam forțată afirmația, sunt sigur că există mulți actori care s-ar fi achitat bine de acest job. Consider chiar și faptul că acest film ar fi putut fi mai spectaculos. Am fost să văd Noah 3D, filmul care a condus box office-ul în acest weekend, însă nu prea sunt impresionat. N-a reușit să mă țină cu sufletul la gură. Practic rămân cu aceeași impresie pe care o aveam și în urmă cu 4 ani, când am văzut Robin Hood cu același Russell: se putea mai bine

Trebuie să specific faptul că m-am dus să văd un film spectaculos și, una peste alta, un act artistic. Nu cred în povestea biblică. Apropo, dacă vreți să vedeți ce respectă și ce nu respectă scenariul în raport cu Biblia, puteți intra aici. Dar nu m-au impresionat nici efectele vizuale, nici prestațiile actoricești (deși Russell își face treaba bine), nici scenariul sau soundtrack-ul. Să nu mai zic că actorii păreau deseori îmbrăcați în jeans, aveau ghete și chiar așa un fel de tricouțe care ar da bine chiar și azi prin Centrul Vechi. Pe alocuri am moțăit, iar 3D-ul a fost mediocru (nu știu cine-i de vină pentru asta); deseori chiar uitam că urmăresc un film 3D. Mai mult decât atât, filmul e mai S.F. decât vă așteptați: să spunem doar că din punctul meu de vedere acei monștri din pământ nu ar fi avut ce să caute în povestea asta.

Ca o concluzie, nu vă recomand să mergeți la cinema să-l vedeți, exceptând cazurile în care sunteți mari fani Russell Crowe și/sau religioși din fire. Mi-e teamă însă că acest film nu face bine acestor oameni, indiferent de modul în care îl vor interpreta. La final vă las cu  mai multe short reviews adunate laolaltă de The Hollywood Reporter.
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?