Pe cine trebuie să regulezi ca să afli numărul de telefon de la The Harp?

Mă refer la Irish pub-ul de la Unirii, unul dintre preferatele mele (până acum, cel puțin). Se pare că a-i contacta telefonic este ca și cum ai încerca să descoperi ce s-a întâmplat cu zborul MH370. Pe orice site ai căuta dai peste două numere de telefon: un fix care cică nu-i alocat și un mobil la care nu răspunde nimeni. Am pățit asta prima dată astă-toamnă, iar azi s-a întâmplat din nou. Deci nu s-a schimbat nimic vreme de câteva luni. Nimeni nu a updatat numerele alea în online. 

Mai mult decât atât, azi le-am scris pe Facebook. Au văzut mesajul, dar nu mi-au răspuns, deși au trecut deja câteva ore. Prin urmare întrebările care urmează sunt simple și de bun-simț, deși tonul este neortodox: 

Pe cine trebuie să fuți ca să afli un număr funcțional de telefon de la The Harp?

Cât de nesimțit poți fu tu, ăla de la The Harp care ar trebui să se ocupe de chestiile astea, încât nici măcar când îți scriu un mesaj și îți spun că vreau să fac o rezervare nu îmi răspunzi?

Oare e nevoie de mai mult de 10 secunde pentru a tasta un nenorocit de număr?  Chiar nu aveam nevoie de politețuri gen "Bună seara, vă mulțumim pentru interes, vă așteptăm etc."; era ok dacă pur și simplu îmi tasta cineva numărul de telefon ca răspuns, ca să pot suna. Sau măcar să mă fi întrebat dracului în ce zi, la ce oră și pentru câte persoane vreau să rezerv. Chiar nu au nevoie de clienți?

Una peste alta, asta înseamă desconsiderare și bătaie de joc la adresa potențialilor clienți. Prin urmare eu nu voi mai călca pe acolo.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus