Oscars: Am nimerit 8 din 11

După ce joi v-am oferit pronosticurile și preferințele mele, pot spune acum c-am dat-o pe lângă doar cu rolul secundar feminin (a câștigat Lupita Nyong'o din 12 Years a Slave), scenariul original (Spike Jonze cu Her - mă lași?) și design-ul costumelor (Catherine Martin cu The Great Gatsby).

În rest le-am nimerit la marele fix. Am fost chiar mai inspirat decât Irina Nistor, care ieri îl dădea câștigător pe DiCaprio, deși își dorea și ea să triumfe McConaughey. Din câte văd, American Hustle nu a luat niciun Oscar, în ciuda a nu mai puțin de 10 nominalizări (asta da țeapă în stil american!), iar Gravity a obținut cele mai multe statuete: 7. Lista completă a premiilor este aici.

Ca fapt divers, azi-noapte s-a doborât recordul pentru cel mai retweeted selfie din istorie - ce termen! (2 milioane shares în mai puțin de 2 ore). Iată-l aici, responsabilă pentru promovare fiind Ellen DeGeneres, prezentatoarea show-ului (una destul de inspirată și haioasă; am urmărit pe net prima parte, până m-a răpus somnul). În deja super celebrul selfie cantitatea de vedete pe centimetrul pătrat e copleșitoare: Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Brad și Angelina, Jennifer Lawrence, Jared Leto, Bradley Cooper (autorul). Și Ellen Degenerata, desigur. 


În încheiere specific că trecuse ceva vreme de când m-am mai bucurat atât de sincer pentru câștigătorul Oscarului de rol principal masculin. Să-i dăm cuvântul.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"