Hai să ajutăm din nou

Știți că promovez aici doar campanii umanitare reale, verificate sau care vin de la cunoscuți. Apropo, Odette a strâns banii pentru operație, asta mai ales datorită celor care au ajutat-o. Prin urmare public integral mesajul pe care tocmai l-am primit de la o fostă colegă, a cărei prietenă are nevoie urgentă de ajutor. Mulțumim!

Buna, 

Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca ti-ai pierde vederea complet in decurs de o luna? 

Ramona este prietena mea. Din cauza unei boli genetice (Sindrom Von Hippel Lindau) care genereaza tumori la mai multe organe din corp, risca sa isi piarda complet vederea. In prezent, si-a pierdut in intregime vederea ochiului stang,  iar cu dreptul mai vede in procent de 20%. Vederea cu ochiul stang i se degradeaza extrem de rapid si necesita interventie chirurgicala de urgenta la Hanovra. Are deja programare in 22 aprilie 2014, iar costurile sunt in valoare de 50.000 EUR. Din pacate, nu se accepta ca modalitate de decontare a statului romana formularul S2. 

Are un baietel de 5 ani. Si nu este un alt caz, este prietena mea si ma gandesc acum cum ar fi daca eu as orbi maine.

Din aceasta suma, are deja 12.000, deci i-ar mai trebui 38.000 EUR urgent. Puteti completa declaratia 2% anexata (sora ei a infiintat Fundatia bolnavilor de Von Hippel Lindau) - se completeaza doar partea I. Date de identificare a contribuabilului si apoi semnati la "Semnatura contribuabil" - sau puteti dona cat puteti voi in conturile deschise la Banca Transilvania:

Nume: Enache Ramona
Pentru contributii in Lei: RO25BTRL04301201K4764000
Pentru contributii in Euro: RO24BTRL04304201K47640XX 


Multumesc si haideti sa "vedem" impreuna cum putem face sa ii oferim un cadou de Paste unui om care are nevoie de ajutor! 

Rodica 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"