Gâdea vs. Antonescu (sau cum e când pierzi din nou la tine acasă)

Urmărindu-l pe Gâdea într-o confruntare televizată am oarecum aceeași senzație pe care o experimentez când îl văd pe Bute boxând, de la momentul Froch încoace. Penibil, temător, afișând zâmbete forțate și având tema nefăcută. Aseară l-am văzut pe același Gâdea din urmă cu doi ani (comparați mimica de acum cu aceea de școlar frustrat și foarte ușor enervabil din confruntarea cu MRU).

Spunea cineva pe Facebook că nu l-a mai văzut pe Gâdea făcut muci într-un asemenea hal de la momentul MRU încoace. Sunt de acord, cu două amendamente: 1. MRU l-a făcut în sânge cu adevărat, Antonescu mai puțin. 2. Nici nu avea cine să-l mai facă pe Gâdea, pentru că astea sunt practic singurele confruntări la care a participat în ultimii 2 ani. În rest are doar invitați care îi cântă în strună, având același negativ obosit în fundal: "Jos Băsescu!".

Mizeria Antenei 3 se întinde atât de departe încât atunci când a difuzat confruntarea în reluare s-au scos anumite pasaje care nu dădeau bine. Iar în timpul emisiunii titrau pe burtieră doar acele citate din Antonescu care-l făceau să pară aliat cu Băsescu. Scoase din context, desigur.

Să nu fiu înțeles greșit: nu-s fan Antonescu. Nici vorbă. E o curviștină și ăsta, care remarcă abia acum manipularea și propaganda Antenei 3, de care însă se folosea pe când venea pe cai mari și poza în salvatore della patria care-l dă jos pe Băsescu. În acest articol am punctat doar debate-ul în sine.

Dacă vă interesează doar un rezumat al emisiunii, aveți aici unul de 4 minute, iar aici unul de 8 minute. Mai jos aveți emisiunea integrală. La capitolul "revista presei" recomand:

Articolul lui Cristoiu
Editorialul lui Vlad Epurescu din Adevărul
Editorialul lui Dan Tapalagă de pe Hotnews.

Niște băsiști, desigur.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite