Filme. Non-Stop.

Da, am fost la cinema să văd Non-Stop, după cum vă spuneam. Însă vorbim despre el la final. Până atunci hai să vă spun pe scurt ce am mai văzut în ultimele săptămâni.

The Citizen. Imigrare, U.S., 9/11, prejudecăți. Film cu potențial, dar realizat cam slabisim. Recomandat doar celor pasionați de New York și de atacurile teroriste care au schimbat lumea. Nota de pe IMDb e mare.

The Sweeney. Thriller, Londra, Ray Winstone și Damian Lewis (adică Brody din Homeland și Winters din Band of Brothers).

Will. Film de duminică, tot cu Lewis, legat de celebra și dramatica finală UEFA Champions League din 2005 de la Istanbul. Din motive diferite atât bărbații cât și femeile pot urmări filmul ăsta cu plăcere.

A Case of You. Revenim în New York, cu Justin Long (care arată tot mai copil în loc să se maturizeze) și interesanta Evan Rachel Wood. Slăbuț filmul, destul de previzibil.

Simon Killer. Cică vine un tânăr american la Paris ca să-și uite fosta iubită și acolo dă peste o prostituată care îl ia la ea acasă (e a nu știu câta oară când văd faza asta în filme: curve filantrope, care se îndrăgostesc de clienți și îi adoptă). Așa. I-o tot  trage ăleia, dar îi pică și alta cu tronc, asta în timp ce încă e îndrăgostit de fosta. Și cam asta e tot. N-am putut trage nicio concluzie la final, în afară de faptul că filmul e o hipstereală fără sens.

Casino Jack. Ăsta e pentru cei care au terminat sezonul 2 din House of Cards și le e dor de Kevin Spacey. Sau de Francis Underwood. Spacey face aici un rol, hm, oarecum asemănător. Adică nici prea prea nici foarte. Eu am încercat să văd filmul ăsta în urmă cu mai mulți ani și n-am reușit. Nu, n-am reușit nici acum, deși am rezistat mai mult ca prima oară.

Ok, hai să încheiem cu Non-Stop, filmul cu acțiunea plasată într-un transatlantic aflat pe ruta New York - Londra. Au ceva mișto aceste thrillers cu Liam Neeson, care a rămas poate cel mai elegant moșneag care joacă în filme de acest gen. Este ultimul lord badass. Din păcate filmul se încadrează perfect în timp (mă refer la tragedia acelui Boeing 777 dispărut de aproape două zile în Asia) și îi are în distribuție pe Julianne Moore, Corey Stoll (Peter Russo din House of Cards) și Lupita Nyong'o, senzația premiilor Oscar, care însă face un rol insignifiant aici (spune maxim două fraze).

Așadar, pentru că Laiăm, Zippo lighters, pistoale zburătoare, testosteron și sloumoușiăn:Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?