Cum se schimbă simpatiile politice la Antena 3

Azi îl dăm ca exemplu pe Radu Tudor. Doar știți că-s marele lui fan. Și mai știți probabil că Antonescu este linșat mediatic mai nou, de către Latrina 3, pe ideea că el a rupt USL-ul și că s-ar fi aliat cu Băsescu. Ponta primește rimjobs (fie numai prin protecție și lipsa criticilor), iar Antonescu e tocat zilnic. Dar acum un an era fix pe dos! Păi ia să fim noi atenți la ce gângurește Răducu Tudor în clipul de mai jos. Râdem și concluzionăm după. 


Ce, ce? N-am auzit bine! (Grecu, taci dracu' și lasă-l "să-și ducă logica la capăt"). Cităm: "Crin Antonescu dă dovadă de o răbdare și de un bun simț cum nu găsești în politica românească. Ponta e înconjurat de o gașcă de securiști. Televiziunile noii securități inventează mizerii despre Antonescu, omul fără nicio sfoară în spate, cel care nu poate fi controlabil, omul care nu face parte din sistem".

Văleu, ce periaj! Câtă admirație pentru Crin! Te doare bila! Se pare că Ponta era băsistul la vremea aceea, iar Antonescu salvatore della patria. Acum e invers. Pentru că așa s-a suflat de sus în urma "trădării" antonesciene și pentru că paiațele astea de moderatori latră cântă numai și numai după cum li se dictează. Ce altă dovadă mai vreți? Urmăriți acum Antena 3 și veți vedea că tratamentul a fost schimbat radical: Antonescu e linșat și Ponta e pupat. Au făcut schimb de roluri. Iar patosul din prestațiile lui Radu Tudor e același. 

Și mai am una bună, de pe blogul lui. Asta e chiar mai caldă, din octombrie adică:

"Vi s-a intamplat vreodata in viata sa vedeti un nebun care striga adevaruri incomode in gura mare? 
Si lumea din jurul sau sa aiba tot soiul de reactii precum:
- satisfactia pentru mesajul auzit
- groaza ca adevarul va deranja pe mai mari
- jena ca omul pare nebun prin felul in care se manifesta 
Ei bine, prin declaratiile facute azi despre USL, Ponta si Basescu, acest nebun se numeste astazi Crin Antonescu."

Woo-ha! Tare mult îl mai iubeai, coane Tudor. Dar între timp s-a schimbat placa, c-așa vrea șefu'. Vă dațí seama că această curvă autointitulată jurnalist și-ar trăda cu prima ocazie atât patronul cât și colegii? De exemplu pe tine, madam Grecu, te-ar regula pe la spate fără milă și fără scrupule, dacă actualul sau viitorul șef i-ar cere asta.

Distracție plăcută!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Pentru cei isterizați de noul virus