Vă era dor de Seinfeld?

Dar de George Constanza? Pentru prima dată în cei 15 ani trecuți de când serialul Seinfeld a luat sfârșit, cei doi se reunesc. Cele două personaje adică, nu vorbim despre actorii și prietenii Jerry Seinfeld și Jason Alexander. Au tras un clip chiar la Tom's Restaurant din New York, local pe care l-am vizitat în 2008 și despre care v-am povestit. Numai că de data asta au filmat chiar în local, nu în studiourile de la Hollywood, așa cum procedau în era Seinfeld. 

Dar iată care este cadrul în care a avut loc această scurtă reuniune: Jerry Seinfeld s-a apucat să tragă o serie de clipuri interesante cu diverse celebrități, sub titulatura Comedians in Cars Getting Coffee. Cităm de pe Wiki:

"Episodes follow a format of Seinfeld introducing a vintage car, picking up the guest comedian, and taking them out to have coffee or to a restaurant. Episodes sometimes diverge from the format, as when Michael Richards implores Seinfeld to turn onto a side street or when Seinfeld returns after coffee with Carl Reiner to join him for dinner with Mel Brooks."
 
Cel mai recent episod a apărut azi-noapte, cu ocazia Super Bowl-ului. Seinfeld și Costanza vorbesc despre marele meci, iar în clip o să remarcați chiar și un al treilea personaj din celebrul serial. Parcă te ia și dorul de New York un pic în timp ce privești. În stânga aveți două fotografii pe care le-am făcut în Tom's Restaurant (asta ca să mă dau mare până la capăt).

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite