Pedofilii recidiviști din Europa încep să-și piardă ouălele

Și tare bine e că se întâmplă asta! Să nu vă aud cu drepturile omului, câtă cruzime e în deciziile astea și alte inepții. Violezi copii (de fapt eu aș pedepsi astfel toți violatorii), îți pierzi coițele. Bine, nu la propriu. Ești castrat chimic. Ultimii care au adoptat această hotărâre legislativă sunt macedonenii (detalii aici). Iată și un istoric al deciziilor similare luate în alte țări europene în ultimii ani. 

Ideea e simplă și mai mult decât rezonabilă: doar recidiviștii sunt castrați, iar operațiunea se efectuează după ce ies de la mititica. Anume: violezi, ești prins, ești judecat, faci pârnaie. Violezi iar, ești prins, ești judecat, faci iar pârnaie și abia atunci când ești eliberat a doua oară ești castrat. 

Mi se rupe că-i o boală și că dereglații ăștia nu s-ar putea controla, vezi doamne. Ce să-ți spun, sărăcuții de ei. Doar nu-i scoatem victime! Hai să vedem măsura asta ca pe una de siguranță și prevenție, nu neapărat ca pe o pedeapsă. E la fel ca-n cazul maidanezilor: eutanasierea lor nu e o pedeapsă (cuțofilii care-i apără urlă mereu "ce vină au câini?!"), ci o măsură de siguranță și salubritate. 

Între noi fie vorba, eu i-aș castra pe diliii ăștia pe viu, prin tăierea coițelor cu cleștele, nu prin injecție. Dar să nu-l supărăm pe Dumnezeu. E ok și așa. Iar legat de clișeul pe care-l scot mereu la înaintare miloșii (valabil și în cazul eternei dezbateri legată de pedeapsa cu moartea), anume "dar dacă e condamnat un om nevinovat?!", ce pot să mai spun? Pe principiul ăsta nu ar mai exista justiție și nici condamnări, nicăieri pe planetă.

Dacă ăla pe care îl condamni la închisoare pe viață e nevinovat? A, poate ieși după 10-15-20 de ani dacă apar noi probe și răul e astfel îndreptat? Și cine îi dă înapoi anii ăia? Sau dacă ăla care ia doar 7 ani pentru pedofilie e făcut poștă zi de zi la zdup de către niște hillbillies pofticioși? Se demonstrează apoi că nu e vinovat, ne cerem scuze și îi dăm drumul? Nu-i bine, așa-i? Păi hai să nu mai condamnăm pe nimeni vreodată, că întotdeauna există posibilitatea să comitem o eroare judiciară.

Așa că, deraiaților, use'em properly or lose'em!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?