Noutăți social media

  • A fost lansat Galaxy S5. Are niște chestii noi interesante, dar la design pare la fel. Eu sunt super mulțumit de al meu S4 Mini, așa că nu am de gând să schimb nimic momentan. Nokia și HTC (insipid design are ăsta, niciodată nu mi-a plăcut) ironizează deja noul S5.
  • Facebook renunță la adresele de email. Cum, nu știai că ai o adresă de email, cutărescu234@facebook.com? Ei bine, d'aia se renunță la ele. Nu le folosea nici naiba.
  • Zuckerberg se jură că nu fură și promite că nu va citi mesajele de pe WhatsApp. Să mori tu, coane? Asta-i o afirmație făcută să fie. Păi ce mi-e că le citeau (sau nu le citeau) ăia de la WhatsApp înainte, ce mi-e că îmi citiți (sau nu-mi citiți) voi ăștia de la Facebook mesajele private / chaturile? Și așa mai departe. Mai rău ca înainte nu văd cum poate să fie. Dacă ți-ai asumat deja mai multe riscuri, tu, user-ul, prin a te da pe tot felul de aplicații din astea, normal că ți le vei asuma și în continuare, acum că WhatsApp e deținut de Facebook. Și ce putea spune Zuckerberg? "Vă vom spiona discuțiile!"?
  • Apropo, o glumă la final: Știți de ce a achiziționat Facebook WhatsApp-ul? Cică Zuckerberg își instalase aplicația de chat și a auzit că doar primul an e gratis, apoi trebuie s-o cumperi... 

Băieții de la TNR fac și ei mișto-uri pe tema asta. Dar și despre noul Galaxy S5 au câteva de spus.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona