Motto-ul începutului de an: 10 ani de sclavie

Antena 3 are un nou motto, de un ridicol și o slugărnicie fără margini: "10 ani de sclavie sub Băsescu". Titlul este inspirat, desigur, din filmul de mare succes 12 Years a Slave. Au început și o numărătoare: AMR 44 săptămâni până scăpăm de Băsescu. Banciu le-a demontat în doar două fraze mizeria asta de slogan sau ce dracului e el, așa că-l voi cita aproximativ.

Păi cum morții mă'tii să pretinzi tu, gâde teatral sau bade scelerat, că de 10 ani ești sclavul lui Băsescu, când în tot timpul ăsta l-ai înjurat seară de seară și nu ți-a închis nimeni gura? Când poți să pleci oriunde în lume? Când organizezi lovituri de stat să-l dai jos? Când ești liber să faci practic orice? Și altele câte și mai câte. Ah, ești sclavul lui Voiculescu de 10 ani! Asta da. Asta-i sclavia pe care o îndură de fapt voicuriștii ăștia.

Introducerea cu morții (fictivi, desigur) îmi aparține, restul reprezintă partea lui Banciu, la care subscriu total. Iar ălora care au impresia că trăiesc în sclavie sau în dictatură îi invit să recitească părerile mele despre subiect, expuse în urmă cu aproape 3 ani.

10 ani de sclavie, auzi. Râd și curcile, dar proștii chiar cred. Și când te gândești că Latrina 3 e postul de știri cu cea mai mare audiență. De ce? Pentru că în țara asta predomină prostimea. Niciun individ care posedă o inteligență cel puțin mediocră nu poate pune botul la astfel de manipulări. Și apropo de spoturi: ăla în care Badea îi transmite lui Băsescu "Pa! Pici!" e fals de asemenea. Nu pică, dragi tovarăși voicuriști, ci i se termină mandatul. E o mare diferență.

Bine că ați votat USL-ul cu Ponta în frunte, susținut de anteniștii ăștia lamentabili, care în impotența lor se uită în calendar și ne anunță cât mai e până "pică" Băsescu.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite