Thursday, 13 February 2014

Homo homini penibilus (IV)

Continuăm serialul. S-au adunat prea multe dume cu aceste maimuțe media; de fapt, penibilul lor devine tot mai dens pe unitatea de timp. E grav faptul că audiența le este direct proporțională cu penibilitatea, dar asta e vina poporului care mănâncă rahatul oferit de Antenă. Avem premii comandate și plătite, la festivaluri anonime, prezentate de parcă ar fi Gala Oscar sau Premiile Pulitzer (primul video de la acest link, ăla cu Gâdea, e de un ridicol savuros), avem un Badea cu temele nefăcute, care-i fute direcția Stoiceascăi, dar și clipul de mai jos.

Primele 5 minute sunt suficiente, nu vă chinuiți mai mult decât e cazul. Badea și Gâdea o ard ca doi elevi de gimnaziu în preajma blocului, cu argouri gen STF (să te fut), PLM (pula mea) sau "să te iubesc în gură". Gâdea chicotește și se vrea șugubăț, în clasicul stil absolut penibil care l-a consacrat, lipsit total de naturalețe. Și se miră că-s sancționați de CNA.

Despre asta vorbim. Ăsta-i nivelul, asta generează audiențele cu care se laudă. Mai multe detalii despre ridicolul subiect cu premiile comandate și plătite aveți într-un articol apărut azi în EVZ.