Vomitos: anteniștii reîncearcă lovirea lui Băsescu

Ăsta nu-i titlul meu, ci doar îl parafrazez pe soldățelul Radu Tudor. Doar sunt fanul lui. El a scris un articol pe blog, dar în timp ce-l citeam îmi ieșea un text paralel. Creierul meu pur și cimplu nu putea procesa altceva. Băi, am încercat să-l citesc a doua oară, ba chiar a treia oară, dar la fel îmi dădea. Ca în bancul cu copilul rus care avea un lego și oricum îmbina piesele tot un tanc îi ieșea. Iată despre ce vorbim:

Ti se intoarce stomacul pe dos cind vezi incercarea mintilor bolnave si a caracterelor infecte din presa basista antenista care incearca sa-l scoata cumva (oricum) vinovat pe Raed Arafat Basescu de tragedia din Apuseni orice tragedie si de tot raul din tara asta in general.
Dorinta lor morbida si disperata de a-i face pe plac lui Basescu Voiculescu si de a-l razbuna pe idolul lor cotrocenist latrinist și turnător pentru ce s-a intamplat in Ianuarie-Februarie 2012 este una din cele mai oribile actiuni media/institutii de stat din ultimii 20 de ani.

Mi s-a pupăzat văzul sau ce? Mie tare real îmi sună textul ăsta așa.
Apropo de vomă și de greață, Răducule, ia de colea. Din arhivă scoasă, la întâmplare. Ți-am corectat și unele greșeli din text, dar rămâne între noi. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?