Thursday, 23 January 2014

Vomitos: anteniștii reîncearcă lovirea lui Băsescu

Ăsta nu-i titlul meu, ci doar îl parafrazez pe soldățelul Radu Tudor. Doar sunt fanul lui. El a scris un articol pe blog, dar în timp ce-l citeam îmi ieșea un text paralel. Creierul meu pur și cimplu nu putea procesa altceva. Băi, am încercat să-l citesc a doua oară, ba chiar a treia oară, dar la fel îmi dădea. Ca în bancul cu copilul rus care avea un lego și oricum îmbina piesele tot un tanc îi ieșea. Iată despre ce vorbim:

Ti se intoarce stomacul pe dos cind vezi incercarea mintilor bolnave si a caracterelor infecte din presa basista antenista care incearca sa-l scoata cumva (oricum) vinovat pe Raed Arafat Basescu de tragedia din Apuseni orice tragedie si de tot raul din tara asta in general.
Dorinta lor morbida si disperata de a-i face pe plac lui Basescu Voiculescu si de a-l razbuna pe idolul lor cotrocenist latrinist și turnător pentru ce s-a intamplat in Ianuarie-Februarie 2012 este una din cele mai oribile actiuni media/institutii de stat din ultimii 20 de ani.

Mi s-a pupăzat văzul sau ce? Mie tare real îmi sună textul ăsta așa.
Apropo de vomă și de greață, Răducule, ia de colea. Din arhivă scoasă, la întâmplare. Ți-am corectat și unele greșeli din text, dar rămâne între noi.