Culmea spamului

Face ca eu să primesc mailul ăsta:

"ProtectiaAnimalelor.org:
Buna Bogdan, 
Mai mult decat oricand, in acest an, 2014, avem datoria sa ne implicam in rezolvarea problemei cainilor comunitari prin masuri umane, fara abuzuri sau cruzimi inutile. 
Noile modificari legislative contin si lucruri bune, cum ar fi cresterea importantei sterilizarii, dar si prevederi care lasa loc pentru abuzuri si care ne obliga sa devenim mai vigilenti si mai organizati. 
In acest sens, am grabit lucrarile la un proiect pe care il aveam in vedere de mai mult timp si pe care am reusit sa il lansam la inceputul acestui an. I-am zis "Stop Abandonului!" 

Capitolul unde avem nevoie de ajutorul tau 
Prin acest nou proiect vom cauta sa oferim informatii noi, dar si morivatii financiare, pentru ca posesorii de animale sa-si sterilizeze cainii si pisicile in limitele prevazute de lege. Acest deziderat va fi sustinut mai departe prin promovarea cabinetelor veterinare care ofera preturi accesibile si/sau reduceri pentru diverse cazuri (femele, caini comunitari etc.). Bineinteles, cele mai implicate cabinete veterinare in sustinerea cauzei vor fi recomandate tuturor celor care viziteaza AdoptiiCaini .ro si AdoptiiPisici .ro. 
Asadar, iti solicitam ajutorul pentru ca sa reusim sa demonstram inca o data ca, prin voluntariat, pot fi atinse obiective dintre cele mai ambitioase. Te rugam sa intri pe www.stopabandonului.ro/pentru-voluntari/ ca sa afi de ce avem nevoie de tine mai departe!"

Marș în spam, fir-ațí ai dracului să fiți de nenorociți profitori. Că maidanezii sunt tot în stradă, dar mai nou suntem obligați să castrăm câinii pe care îi deținem, deși ei nu mânăncă oameni. Proprietarii de câini necastrați care dau la buci vreunei maidaneze reprezintă un procent infim din totalul cauzelor care produc și întrețin câini fără stăpân pe străzi. 

De la protecția oamenilor nu-mi scrie nimeni oare?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)