Câteva filme la super oferta de viscol

Presupun că nu aveți prea multe variante în cadrul unui weekend înghețat așa ca acesta, prin urmare notați.

Încep recomandările de azi cu Lone Survivor. A fost no.1 în Box Office, a primit două nominalizări Oscar și premiul pentru Best Action Movie în cadrul Critics' Choice Awards. Este un film pentru băieți; dur, explicit și scutit de patriotisme penibile. Cazul este real și distribuția foarte interesantă, cu Mark Wahlberg și Ben Foster în prim plan. Consider filmul ăsta mai bun ca The Hurt Locker.

Last Vegas. Da, last, că e joc de cuvinte. E o comedioară previzibilă, dar un pic peste medie. Merită să băgați un ochi măcar pentru marii actori din distribuție: De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas, Kevin Kline.

Diana nu s-a bucurat de cine știe ce reviews și nici nu prea are de ce. Naomi Watts o joacă pe celebra prințesă și nu o face rău (în afară de frizură nu prea aduce cu ea, ce-i drept), dar filmul e cam simpluț și fixat pe relația avută de Diana cu doctorul Hasnat Khan, pe care eu, în ignoranța mea, l-am confundat cu Dodi Fayed vreme de trei sferturi din film. Credeam că din diverse considerente a fost numit altfel de către scenarist. Greșit. Cică acest Khan a fost de fapt marea iubire a Dianei. Londra arată minunat și în acest film. O văd cu alți ochi acum, după două vizite.

Și apropo de Londra, merită să încercați About Time. Rachel McAdams garantează siropul în mai toate filmele în care apare, dar ăsta parcă nu e chiar așa rău. E un "chick-flick for men", după cum spune review-ul.

Escape Plan este doar un alt film al crizei de vârsta a 3-a, pe care Stallone și Schwarzenegger îl fac împreună. Au rămas la fel de duri și îi bat pe toți.

A Single Shot este un thriller bunuț cu Sam Rockwell și această interesantă Kelly Reilly, pe care o remarcasem și în Flight.

Nu știu de ce m-am uitat la horror-ul Haunter; poate datorită lui Abigail Breslin, pe care o revăzusem recent în August: Osage County. Până la urmă această ființă a primit o nominalizare Oscar la numai 9 ani. Însă după vreo 40 de minute abia așteptam să se termine.

Încheiem cu un bonus, în cazul în care vă place Rupert Friend (Quinn din serialul Homeland). Este un actor bun, care se pare că poate juca tot felul de roluri. Încercați Chéri, în care-l puteți vedea alături de milfesa fără vârstă numită Michelle Pfeiffer.

Serviți aceste filme așa cum fac eu: cu multă țuică, fiartă sau nu.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?