Spielberg + Hanks = The Pacific

Dacă tot suntem în vacanță și așteptăm Crăciunul lenevind în jurul focului, în miros de brad, cafea și alte bunătăți, m-am gândit să vă recomand un mini-serial. El se numește The Pacific, a fost lansat în 2010 și are doar 10 episoade. Steven Spielberg și Tom Hanks sunt producători, ultimul fiind și narator. Episoadele încep cu imagini de arhivă și cu istorisirile unor pușcași marini veterani, pentru ca apoi să continue cu actori (principala figură fiind cea a lui James Badge Dale, pe care l-am remarcat recent în câteva filme).

Eu sunt la zi cu toate serialele pe care le urmăresc și aștept noile serii, care vor apărea la anu'. Așa că momentan servesc The Pacific. Dacă vă pasionează filmele despre WW2 și, mai exact, războiul dus de americani în Pacific după ce s-au făcut că plouă și i-au lăsat pe japonezi să-i lovească la Pearl Harbor, atunci acest serial o să vă placă foarte mult. Deși pare a fi pentru băieți, îl recomand și fetelor. Am văzut doar primele trei episoade la ora la care public aceste rânduri, suficient pentru a-mi da seama cu ce se mânăncă această producție. Apreciez faptul că până acum nu mi-a fost servit clasicul sirop format din eroismele și americănismele care poluează filmele de gen.

În cazul în care vreți să vizionați Christmas movies, aveți aici niște sugestii. Vă recomand și Topul Rolling Stone - Cele mai bune 10 filme ale anului (le-am văzut pe trei dintre ele, oferindu-le articole exclusive aici pe blog). Acestea fiind spuse, vă urez vizionare plăcută și un Crăciun exact așa cum visați în copilărie.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?