Scăpați-ne de ăștia!

Înaintea alegerilor parlamentare din 2012, Antonescu și Ponta veneau la Antena 3, care le făcea propagandă, povestind de nenumărate ori cum cetățenii de rând îi rugau să-i scape de pedeliști. "Dom'le, ne opresc oamenii pe stradă și ne roagă să-i scăpăm de ăștia!". Am și acum imaginile pe retină, teatralul lingău Gâdea ascultându-i afectat, cu degetul la buzițe. Și iată că "ne-au scăpat". Întrebarea este cine ne scapă acum de pesediști.

PSD-ul mai are nevoie de un singur parlamentar pentru a guverna fără PNL. Să te ții atunci. Fix pix a realizat coaliția ăstora, după cum anticipam încă de când s-a format, iar acum e pe ducă. Opt parlamentari-parodie, de la PP-DD, au migrat la "ciocoii" împotriva cărora lupta chiar al lor conducător-parodie, Dan Diaconescu. Detalii aici. Deci e o chestiune de timp până când pesediștii vor guverna singuri. Iar dacă la anu' iese președinte pesedist, chiar că am căcat definitiv steagu'. Bine, el e căcat oricum, însă imaginați-vă numa' o țară complet pesedistă. Imaginați-vă cum ar fi cu superimunitatea aia și cum s-ar fura totul pe față. Dar ce să-i faci, noi i-am ales, deci îi merităm. Românul imbecil, ăla clasic, el și-a ales conducătorii și da, îi merită din plin, după cum spuneam în urmă cu mai mulți ani. Popoarele au soarta pe care și-o merită. Puteți să-i spuneți karma.

În imagine aveți rezultatele unui sondaj INSCOP Research realizat în ultimele săptămâni. Un procent uriaș de români încă suspină după comunism (am abordat mai detaliat tema asta în trecut). Este fascinant să urmărim cum e distribuită prostia, pe categorii de vârstă, nivelul studiilor sau poziționare geografică. Tiparul clasic al prostului / celui care regretă anii comunismului: moldovean, cu venituri mici, peste 50 de ani, fără studii superioare. Cu cât crește gradul de educație, cu cât venim de la țară înspre oraș, cu cât migrăm de la est către vest, cu atât mai des vom descoperi oameni mai puțin nostalgici după comunism. Însă majoritari sunt cei din prima categorie. Ei sunt votanții PSD. Pulimea, prostimea pură, țăranii simpli. Ăștia îi aduc mereu la putere pe pesediști. Nu numai ei, desigur, dar în special ei. Acolo se formează masa critică și acolo se câștigă voturi foarte ușor prin măsuri populiste.

Revenind la problemele actuale: de câteva zile îl urmăresc pe Gâdea pe Facebook să văd cum se comportă relativ la scandalul superimunității. Tace mâlc, prieteni. Și pe net și în emisiune. Niciun cuvânt pe temă. Postează apusuri romantice și poze cu Papa de la Roma, iar la TV face emisiuni cu copii sărmani. Colosal, bă. Fascinant, pe bune. Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat dacă în locul pesediștilor erau pedeliști la faza asta cu codul penal și imunitatea? Păi turbau Mihăiță și toate antenele, scoteau fum pe nas și pe urechi și măcar o lună îi tocau oră de oră. Dar prostul ăla clasic din sondajul de mai sus nu se prinde de astea, el încă urmărește Latrina 3 și e convins că Băsescu e singurul căpcăun din țara asta, pentru că așa-i spun alde Gâdea, Ursu, Ciuvică și Badea. Gibonul antenist, spălat pe creier, nu realizează că e prostit și manipulat de un trust de presă 100% aservit politic. El știe doar "Jos Băsescu" și oricine nu-i cu el e băsist. Apoi va merge la vot și va pune ștampila pe aceiași ticăloși care fură această țară de 24 de ani. 

Așadar am scăpat de pedeliști și ne-am pricopsit cu Voiculescu, cu soldățeii lui, Ponta și Antonescu, cu gașca lor de mafioți comuniști, autointitulați salvatori della patria, ca o nefericită care-i salvată de la viol de un gagiu curajos, numai pentru a fi violată chiar de el, în toate pozițiile, atât vaginal cât și anal.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)