Radu Tudor îmi aduce aminte de propagandiștii comuniști de pe vremuri

Pe soldățelul ăsta devotat varanului l-am pomenit de mai multe ori. Mă uitam la el aseară, aproape siderat, cum minimaliza protestele anti-useliste de aseară și îi numea golani pe unii manifestanți, pentru că s-au luat de ăia de la Antena 3 (asta în condițiile în care celelalte televiziuni n-au fost atacate de nimeni).

Răducu folosea un limbaj de prim-secretar PCR, fidel conducătorului iubit. Ăia care îi strigau lui Băsescu "Ieși afară / Javră ordinară", în urmă cu 2 ani, erau vajnici apărători ai democrației, sătuli de dictatura băsistă, dar ăștia care s-au săturat deja de USL, de clasa politică în general și de abjectul trust Intact n-au 7 ani de acasă. Practic asta susținea Tudor.

Mai mult decât atât, a postat pe blog un articol de tip osana, în care face bilanțul unui an de guvernare USL. Desigur, totul iese pe plus în urma succintei analize a realizatorului antenist. Din fericire o parte a cititorilor săi a oferit comentarii pertinente acestei mizerii de articol; voi posta mai jos unele dintre reacțiile lor pentru că ele completează perfect părerile mele. V-am mai spus parcă faptul că l-am cunoscut personal pe acest Radu Tudor, în urmă cu 10 ani. Să spunem că aveam un șef comun. La fel de obedient era și atunci, știa când și unde trebuie să pupe. Se executa imediat. Uite așa a ajuns departe tovarășul!

Carmen says:
Mitingul de azi spune totul despre aceasta mare si ireversibila dezamagire USL! Si in afara de faptul ca antena3 s-a isterizat ca doi demonstranti i-au salutat pe jurnalisti batandu-le in parbrizul dubitei iar antena3 a transformat-o in hartuire nu vedem imagini live de la eveniment! Informare justa ,corecta din nou à la antena3!

Atât a putut replica aici. Normal. Argumente pertinente nu are.

Green Day says:
2000 de oameni in strada si noi vedem la Sinteza despre securistul Basescu. Stim, stim, stim , Basescu a nenorocit aceasta tara. Acum ce facem? Ne lamentam la infinit fara sa facem nimic? Fara sa aratam ca acei 2000 de tineri protesteaza pentru o democratie adevarata.
La ce mai dati documente explosive daca USL nu e in staae de nimic, daca DNA-ul n-o sa faca nimic ? Doar asa ca sa ne uitam ca prostii la ele?

Așa e. Toate televiziunile de știri vuiau despre mitingul de aseară, doar Gâdea o ardea cu eterna obsesie: Băsescu. Apoi a dat-o pe colinde. Ce frumos! Doar nu ne așteptam să analizeze protestele împotriva clasei politice aflată la putere, condusă din umbră de șeful său, nu?

Carmen says:
Nu reusesti sa treci peste obsesia Basescu? Trebuie sa te trezesti din coma…Basescu nu mai este la “butoane” din aprilie anul trecut…nu mai sustine aberatii ca te faci de ras! Uite daca nu avea expunerile atat de vehemente nu aflai nimic pentru ca opozitie nu mai face nimeni in tara asta! Am votat USL dar sunt asa de dezamagita ca nu am cuvinte!

Eh, să fim cinstiți, mai are și Băsescu o groază de butoane. Dar asta nu justifică paranoia (care se întinde pe o durata de 8 ani deja) unui trust care nu este câtuși de puțin imparțial și descalifică profesia de jurnalist.

Cristian says:
Lasand obsesia a3 cu servicii, sa stiti ca in ultimele luni sunt manifestatii de strada infinit mai numeroase decat circul din iarna lui 2012, cu 200 de manifestanti filmati zilnic de foarte aproape ca sa para multi si prezentati manipulator ca si cum tara se revolta. Faptul ca si a3 prezinta aceste proteste nu va absolva de vina ca nu le prezentati corect raportat la cum ati prezentat ce s-a intamplat acum aproape 2 ani. Aveti grija ca in piata universitatii incepe sa se strige si impotriva a3, ati semanat ura ani intregi, sa nu se intoarca impotriva dvs.
  • Radu Tudor says:
    am transmis ore intregi protestele din piata. inclusiv in aceasta tara. si am respectat dreptul oamenilor sa protesteze, e chiar foarte bine. cind insa niste creiere mici si isterice striga impotriva presei, scuipa masina A3 si sparg oglinda, injura grobian reporterii – aia e manifestarea unor cretini. striga impotriva antena 3 diversionistii basisti, care vor sa va confiste demonstratia. sunt pe cale sa o faca.

Zi să moară Veta de nu-i așa, Radule! Eu chiar aplaud reacția acelor oameni la adresa trustului vostru, care și-o cere de prea multă vreme.

adi says:
Cand sufli vant in panzele (na, ca era sa scriu ceva urat) USL-ului de doi ani de zile incoace, cand tot programul tau e centrat pe “jos Basescu”, cand ignori fapte si masacrezi adevaruri de dragul unui securist, te miri ca vine vremea cand oamenii se trezesc si te scuipa in fata?
In alta ordine de idei, tema de gandire: de ce nu au avut parte de acelasi tratament reporterii RTV, B1 TV sau TVR?

Dar idolul tău e varanul, Radule. Nu știu care adulator e mai inspirat sau mai avantajat, lăsând aspectul material la o parte. 

Pe loc repaus.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)