Nu, n-am nimic. Așa sunt eu.

Când eram mic am scos o maximă care-i amuză și-n ziua de azi pe ai mei. "Sunt un tip serios de felul meu", decretam eu foarte, hm, serios! Și implicit amuzant. Deși în prezent mă consider un tip foarte jovial și mulți oameni pot confirma asta, mai am momente în care sunt sobru fără un motiv anume și remarc destul de frecvent că-mi induc în eroare apropiații.

"Ce ai? Ești ok? Ai ceva! Sigur ai. Hai, spune-mi." Băi, n-am nimic, sunt doar chill. Dacă aș avea v-aș spune. În general doar acele mujeres neinspirate (să le spunem) pretind că nu au nimic când de fapt au o problemă și speră că mai întâi te vei da cu fundu' de pământ, iar apoi le vei citi mințile. Dar eu nu mă comport ca ele. Probleme apar cu adevărat atunci când persoana care are impresia ca nu-s în regulă insistă până la acel punct în care reușește să mă irite și chiar o conving involuntar că sunt cu capsa pusă.

Este o situație pe alocuri similară cu aia în care sunt invitat insistent la dans, deși chestia asta nu mă pasionează și ar fi mai simplu să-mi respecți preferințele în loc să mă freci la cap să fac o chestie care, dacă-ți face ție plăcere, ai impresia că e gustată de toată lumea. Dacă la un moment dat am chef să dansez, o voi face singur, fără invitații, că-s băiat mare. Iar dacă am o problemă, de regulă o dau pe goarnă. Insistențele nu fac decât să mă irite.

Hai c-am lămurit-o și p'asta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?