Kate & Rooney Mara

Le știți pe domnițele astea? Eu zic că da și poate chiar le încurcați între ele. Fizic vorbind nu seamănă la modul izbitor, dar se vede de la o poștă că-s surori. Mie îmi plac tot mai mult.

Kate Mara e sora mai mare (împlinește 31 în februarie) și a jucat printre altele în Brokeback Mountain cu Heath Ledger, în Transsiberian cu Woody Harrelson, în Ironclad cu Paul Giamatti, iar acum pregătește un film cu eternul idol al sexului slab, Johnny Depp. Însă cel mai bun rol al ei este cel pe care-l face momentan în serialul House of Cards, alături de Kevin Spacey și Robin Wright. V-am mai recomandat serialul ăsta dar o mai fac o dată, pentru că mustește de calitate, de la generic la calitatea imaginii, la istețimea scenariului, la felul în care joacă actorii și așa mai departe. Mie nu-mi prea plac filmele/serialele cu subiect politic, dar ăsta m-a prins bine de tot.

Rooney Mara are 28 de ani și a făcut furori cu rolul din The Girl with the Dragon Tattoo, unde a jucat alături de Daniel Craig. Acel rol i-a adus o nominalizare Oscar în urmă cu 2 ani. Mezina doamnișoară Mara apare în mai multe filme pe care de-a lungul timpului le-am menționat aici pe blog (ca și Kate, de altfel), cum ar fi Friends (With Benefits), The Social Network și Side Effects. Abia aștept să văd Her, unde Rooney joacă alături de Joaquin Phoenix. În cazul în care vă întrebați de unde vine acest nume oarecum exotic pentru o fată, iată aici detalii. Kate și Rooney provin din niște familii extrem de influente în fotbalul american.

Mai am niște recomandări pentru voi (dintre care una este chiar cu Rooney Mara), dar vi le prezint mâine. Până una alta urmăriți-le pe surorile astea două că merită. Emană eleganță și inteligență (aș spune chiar  o fragilitate seducătoare în cazul lui Rooney) și, cel mai important, joacă binișor.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?