House of Cards is The Shit

Dacă am putea conveni că un serial cum e Californication reprezintă o comedie ușurică, pe alocuri sexy (abia în aprilie începe seria a 7-a, va fi ultima - bună alegere), iar Homeland un serial cu o clasă peste Californication, atunci House of Cards urcă într-o ligă superioară. Ar putea fi plasat într-un Champions League al serialelor. Zilele trecute am terminat prima serie și m-am repezit s-o caut pe a doua, însă aceasta va începe abia pe 2 februarie. 

Iată câteva postere foarte mișto. V-am mai spus și repet: nu-mi plac temele politice, dar serialul ăsta e prea bun. Această calitate se observă pe la fiecare colț, chiar și în imaginile de mai jos. Kevin Spacey este imperial, iar seducătoarea Robin Wright (milf I say!) întruchipează tipul de nevastă perfectă pentru un om puternic. Flawless - atât personajul în sine cât și felul în care este jucat.

Later edit: la doar câteva ore după ce am publicat acest articol, House of Cards a primit patru nominalizări Golden Globes, pentru rolurile lui Kevin Spacey, Robin Wright și Corey Stoll, precum și pentru serialul în sine.


Kevin Spacey
Robin Wright
Kate Mara
Michael Kelly
Corey Stoll


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?