Cel mai banal an al mileniului

Ăsta fuse. Acu' se duse și chiar sper să rămână cel mai banal an din mileniul ăsta. A fost un an fad. Plat. Câtuși de puțin memorabil. Dă-mi orice an din ultimii 15-16 (nu zic mai mult) și-ți voi spune instant cel puțin un lucru care l-a marcat. M-am îndrăgostit, m-am despărțit, am avut un romantic trip, am vizitat nu știu ce țară sau ce metropolă, am publicat o carte, m-am mutat în alt oraș, m-am angajat la nu știu ce companie, am cunoscut oameni care mi-au marcat existența, am învățat să cânt la chitară, am apărut la TV, am organizat evenimente, am avut revelații, mi-am schimbat concepții de viață. You name it. 2013, în schimb, a fost monoton ca un moșneag frustrat și taciturn.

Singura amintire cu adevărat frumoasă este reprezentată de excursia în UK din toamnă. E drept, nu s-au întâmplat nasolii în anul care se încheie, deci măcar pe latura asta pot fi mulțumit, pe ideea "a fost bine că n-a fost rău". Dar a fost prea sec. Atât de sec încât nimic nu mi-a făcut corazonu' să-mi sară din piept, fie el lucru bun sau mai puțin bun. Și după ce că-s foarte indolent (consider că ăsta-i de departe principalul meu defect), parcă mi-am pierdut și mai mult motivația în 2013. În general vorbind.

Asta e, mai sunt și ani din ăștia. Crăciunul însă (unul cu adevărat prelungit) a fost minunat, ca de obicei. În casă miroase încă a brad, la propriu și la figurat. 2014 mă va lua din scurt cu o primă schimbare, apoi se pare că vin și altele. Așa că ambalez deja motoarele.

Ăștia de la Google mi-au făcut un clipuleț din imaginile postate pe blog în acest an, apoi mi l-au trimis pe mobil. Îl puteți viziona aici. Petrecere frumoasă vă doresc!Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?